.

.

Складирање на чевли за чевли, организатор на решетки за чевли од 9 нивоа за плакарот тесен, полици за организатори на чевли, лесна чиста кула за чевли, кабинет за чев?

Складирање на чевли за чевли, организатор на решетки за чевли од 9 нивоа за плакарот тесен, полици за организатори на чевли, лесна чиста

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

★ 【Барач за чевли со голем капацитет】 10-степенот решетката за чевли може да складира 9 пара чевли за возрасни, со еден степен што може да се отстрани за чизми Оваа решетка за чевли не е погодна само за чевли, туку и за торби, играчки, крпи, духови, книги, растенија и ситници. ★ 【Мултифункционални решетки за чевли】 Можете да ја ставите оваа решетка за чевли во која било позиција, како што се шкаф, полица за книги, кат итн., Организирајте ги сите чевли лесно. Одлично е за идеи за куп на чевли и вратата заштедува простор. ★ 【Влез за чевли за чевли】 Високиот тесен решетка за чевли може да ви помогне подобро да користите мали простори. Компактната тесна решетка за чевли е идеална за плакари, влезови, соби во домови, станови, ходници, гардероби или како гаража за чевли за мали простори. ★ 【Лесна инсталација】 Не се потребни алатки, само соберете рачно користејќи ги предвидените делови, давајќи ви голема погодност. Ги држи сите чевли на членовите на вашето семејство и ги одржува организирани, со што е лесно да ги одржувате чевлите организирани. Карактеристики : ⭐ Висина на слојот од околу 18 см, голем простор, високи потпетици и така натаму, сè уште имаат погодно складирање. ⭐ Мало стапало, заштеда на простор, може да биде бесконечно наредено опфаќа површина од околу 0,06м, само со големина на книга, разумна употреба на вертикален простор. ⭐ Мултислоен простор распореди уредно и уреден, повеќеслоен простор за складирање, лесен за сместување на различни обувки.

Други карактеристики

Product name:
Shoe rack
Material:
plastic
Colour:
orange
Weight:
0.5kg
Size:
18cm
Packing list:
Shoe rack*1:
Installation steps:
1. Place the support bar 3 plug side down against the hole in the base plate.:
2. Install the second layer of the board against the support bar.:
3. Repeat the above steps to install the remaining layers.:
4. Apply anti-wobble adhesive to the back of the middle support bar.:
5. Place the shoe rack aligned with the wall and press firmly.:
6. 6. Complete the installation. :

Најдобри понуди