.

.

Стерлинг заптивка и снабдување 2070.100x10 Teadit Style 2070 EGK предиво, проширено ptfe-графит/арамид предиво, 1 CS x 10 lb. spool

Стерлинг заптивка и снабдување 2070.100x10 Teadit Style 2070 EGK предиво, проширено ptfe-графит/арамид предиво, 1 CS x 10 lb. spool

DEN 763.20

Количина на стоки
Тековен

SSS Style 2070 Пакувањето е препрека во препреки, користејќи го патентираното предиво на EGK на SSS и лубрикант за пробивање на висока температура Јадрото на Арамид придонесува за исклучителна механичка јачина и димензионална стабилност. Јакната PTFE/графит обезбедува хемиска отпорност, спроводливост на топлина, само подмачкување и низок коефициент на триење. 0-14 p H опсег; температура (минимум -148 F, максимум 536 F) притисок : статички до 250 бари (3600 psi); ротирање на 35 бари (500 psi); реципроцитет на 250 бари (3600 psi); Брзина на вратило 4921 fpm (25 m/s). 1,5 стапки по фунта. Приближни приноси +/- 10 проценти. SSS Style 2070 Пакувањето е препрека во препреки, користејќи го патентираното предиво на EGK на SSS и лубрикант за пробивање на висока температура. Јадрото на Арамид придонесува за исклучителна механичка јачина и димензионална стабилност. Јакната PTFE/графит обезбедува хемиска отпорност, спроводливост на топлина, само подмачкување и низок коефициент на триење.

Други карактеристики

Најдобри понуди