.

.

КОМПЛЕТ За Смола За Масажер ЗА Вратот DOITOOL Комплет За Смола Комплети За Смола За Масажа на Вратот 4 парчиња Алатка За Стружење Алатка За Масажа Смола Табла За Здравс?

КОМПЛЕТ За Смола За Масажер ЗА Вратот DOITOOL Комплет За Смола Комплети За Смола За Масажа на Вратот 4 парчиња Алатка За Стружење Алатка

DEN 206.72

Количина на стоки
Тековен

Таблата не е само алатка за ублажување на болката, туку и вашите кожи негување и хидратантен сојузник Одборот не само што може да се користи од себе, туку и како здрав подарок за пријателите или семејството. Изработена од материјал од смола, таблата е долготрајна, супер лесна за нега и статична бесплатна. Таблата е мултифункционална, особено на масажа на лице, врат и грб, практична алатка за масажа за убавина и спа нега. Прекрасна табла, можете лесно да ја држите, работ е толку мазен, пријателски за вашата кожа, безбеден и удобен. Карактеристики-Материјал : Смола-Боја : Бела И Розова И Црна-Големина : Прибл. 47 инчи - Изработени Од материјал од смола, алатки за масажа за стружење, трајни, супер лесни за нега и статички бесплатни. Пакет Вклучувајќи 4 х алатки за масажа за стружење.

Други карактеристики

Најдобри понуди