.

.

2 фазен чекор мотор тело 28мм 1,2А 1,8 ° C 4 води FY28EL120APN за 3Д печатачи CNC машини роботи јаглероден челик

2 фазен чекор мотор тело 28мм 1,2А 1,8 ° C 4 води FY28EL120APN за 3Д печатачи CNC машини роботи јаглероден челик

DEN 418.24

Количина на стоки
Тековен

Увезеното парче од моторни челици : Висока технологија за градење на лежишта, мала самостојна реакција, добра реакција, може директно да се поврзе со товарот во операција со мала брзина без намалување на менувачот во блиска блокирана состојба Лепак на роторот : Внатрешниот ротор усвојува висока технологија и надворешноста е обложена со увезен лепак на роторот за да се спречи да се закопа по оксидацијата и мелењето на јаглерод челик, што предизвикува да се зголеми бучавата на моторот. Компактна големина : Телото на машината е само 28мм или 1,10in, лесна и умерена тежина, лесна за носење и складирање, удобно за работа и ефикасност. Елиминира грешки во системот : Соодносот на висока торзија кон инерција може да се генерира на вратилото на товарот, а системот за грешки поради употреба на брзини за намалување може да се елиминира. Брз почеток и стоп : Брз почеток и стоп, честа напредна и обратна ротација, точна контрола, бројот на пулси ја одредува положбата на моторот. Увезеното парче од моторни челици : Висока технологија за градење на лежишта, мала самостојна реакција, добра реакција, може директно да се поврзе со товарот во операција со мала брзина без намалување на менувачот во блиска блокирана состојба. Лепак на роторот : Внатрешниот ротор усвојува висока технологија и надворешноста е обложена со увезен лепак на роторот за да се спречи да се закопа по оксидацијата и мелењето на јаглерод челик, што предизвикува да се зголеми бучавата на моторот. Компактна големина : Телото на машината е само 28мм или 1,10in, лесна и умерена тежина, лесна за носење и складирање, удобно за работа и ефикасност. Елиминира грешки во системот : Соодносот на висока торзија кон инерција може да се генерира на вратилото на товарот, а системот за грешки поради употреба на брзини за намалување може да се елиминира. Брз почеток и стоп : Брз почеток и стоп, честа напредна и обратна ротација, точна контрола, бројот на пулси ја одредува положбата на моторот.

Други карактеристики

Item Type:
Step Motor
Model:
FY28EL120APN
Material:
Carbon Steel
Current:
1.2A/phase
Holding Torsion:
0.16N·M
Resistance:
1.0Ω/phase
Inductance:
1.05mH/phase
Rotational Inertia:
18g·cm²
Step Angle:
1.8℃
Step Angle Accuracy:
±5% (whole step)
Resistance Accuracy:
±10%(20℃)
Inductance Accuracy:
±20% (1KHZ)
Temperature Rise:
80℃ Maximum (rated current, 2 phase energized)
Ambient Temperature:
-20℃~+50℃
Adaptable Driver:
FYDB504T
Package List:
1 x Motor:
Note:
1. When connecting the motor to the driver, please do not connect the wrong phase.:
2. Due to different driving conditions, the motor may have clear heating situation. Do not allow the exterior temperature to exceed 85°C during motor operation.:
3. When installing the motor, be sure to use the motor front cover mounting stop to position the motor and pay attention to the tolerance fit to ensure the concentricity of the motor shaft and the load.:

Најдобри понуди