.

.

Тофику Канцелариски Декор Мини Десктоп Корпа За Отпадоци Со Капак Симпатична Печурка Мали Канти За Ѓубре Канцелариски Автомобил Бања Корпа За Отпадоци Ѓубре Деко?

Тофику Канцелариски Декор Мини Десктоп Корпа За Отпадоци Со Капак Симпатична Печурка Мали Канти За Ѓубре Канцелариски Автомобил Бања Корпа За

DEN 243.04

Количина на стоки
Тековен

?МИНИ БИРО ЃУБРЕ МОЖЕ МИНИ ЃУБРЕ МОЖЕ СО КАПАК? - Корпа За Отпадоци Од печурки Мини Корпа За Отпадоци Контура За Ѓубре Со Капак Мала Корпа За Отпадоци Од Работната Површина За Домашна Канцеларија Кујна Лесен е за употреба и чистење, а неговата мала големина нема да зазема многу вреден простор во вашата соба. ?БИРО КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ СУЕТА ОТПАД КАНТА? - Контејнерот за ѓубре може да биде и за чување мали предмети на масата за да ја направите вашата работна површина уредна. ?ПЕНКАЛО МОЛИВ НОСИТЕЛОТ АВТОМОБИЛ ОТПАД МОЖЕ? - Нашиот Десктоп Контејнер За Ѓубре има едноставна боја за подобро украсување на вашата маса и да изгледа полн со виталност. ?МИНИ КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ ЗА КОРПИ ЗА ОТПАДОЦИ? - Може да се стави на маса од кој било материјал . Здрави и без штети и без мирис, можете да го користите со доверба. ?ДЕСКТОП КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ КОРПА ЗА ОТПАДОЦИ? - Ова исто така го прави супер безбеден кога е во детски спални соби или простории за играње.

Други карактеристики

Најдобри понуди