.

.

Организатор на торбички за палми за палми за палми, мал држач за куќи со пилули со рачка со патент носач за лекови за складирање и организирање шишиња Организатор з?

Организатор на торбички за палми за палми за палми, мал држач за куќи со пилули со рачка со патент носач за лекови за складирање

DEN 520.00

Количина на стоки
Тековен

【Внатрешна структура】 : Содржи главна торба, преден џеб, џеб од патент во рамките на главниот џеб и две мали џебови, кои можат да држат различни пакувања со торби за лекови Исто така, постојат 8 мали отстранливи пластични кутии, капакот нема лесно да се отвори. 【Уникатен дизајн】 : Надворешноста на торбата за лекови е целосно отпечатена и изработена од Twill. Интересната и уникатна шема го прави да изгледа досадно и ги прави луѓето што ја користат оваа торба за организатор на лекови весели. 【Големина】 : Големината на кутијата за организатор на пилули е 4,6*3,14*1,88 ин. Возрасните можат лесно да го соберат со едната рака. Тоа е многу лесно. Исто така, може да се стави во средна или дури и торба со мала големина. 【Мулти-намена】 : торбата за лекови може да се користи при патување или излегување, а може да се користи и за одржување на мали предмети како што се обетки, нараквици и прстени. 【Мерки на претпазливост】 Ве молиме исчистете ја торбата за лекови пред да ја користите за прв пат и држете ја подалеку од висока температура и влажност за да избегнете да влијаете на својствата на лекот. 【Внатрешна структура】 : Содржи главна торба, преден џеб, џеб од патент во рамките на главниот џеб и две мали џебови, кои можат да држат различни пакувања со торби за лекови. Исто така, постојат 8 мали отстранливи пластични кутии, капакот нема лесно да се отвори. 【Уникатен дизајн】 : Надворешноста на торбата за лекови е целосно отпечатена и изработена од Twill. Интересната и уникатна шема го прави да изгледа досадно и ги прави луѓето што ја користат оваа торба за организатор на лекови весели. 【Големина】 : Големината на кутијата за организатор на пилули е 4,6*3,14*1,88 ин.

Други карактеристики

Најдобри понуди