.

.

WWQ Прилагодливи Коси Одбор Теле Носилки И Глуждот Наклон Одбор Нелизгачки Виткање Фитнес Педалата Мускулите Нога Се Водат Одбор 4.8

WWQ Прилагодливи Коси Одбор Теле Носилки И Глуждот Наклон Одбор Нелизгачки Виткање Фитнес Педалата Мускулите Нога Се Водат Одбор 4.8

DEN 1054.08

Количина на стоки
Тековен

Помага да ги направите вашите мускули почувствителни за време на вежбањето, помагајќи ви правилно да се истегнете и да ја намалите можноста за повреда АПС еколошки материјал, невкусен, издржлив и отпорен на корозија, лесен за чистење и не-деформабилен. Оваа прилагодлива табла за рамнотежа помага да се направат вашите мускули и истегнување на телето што го држи плантарниот фасциитис подалеку. Ви помага правилно да се истегнете и да ја намалите можноста за повреда. Можете да застанете на него или да седите на столот, да ја изберете вистинската положба, да го ослободите мускулот, да го одржувате здравјето на вашето тело.Овие лесни нога коси одбор е погоден и флексибилен за употреба во домот, канцеларија, патување и затворен-отворено вежбање, тоа е склопувачки, многу лесен за носење. Ако имате какви било прашања во трансакцијата, ве молиме контактирајте не преку е-пошта. Ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа. Ние сме тука да ви служиме што е можно подобро!Бидејќи користиме меѓународна логистика, обично ни требаат 25-35 дена за да испорачаме. Ако не го добиете во рок од 40 дена, ве молиме контактирајте не на време1. АПС еколошки материјал, невкусен, издржлив и отпорен на корозија, лесен за чистење и не-деформабилен. Помага да ги направите вашите мускули почувствителни за време на вежбањето, помагајќи ви правилно да се истегнете и да ја намалите можноста за повреда. Исто така, придонесува за обновување на нозете Во Форма На Х, о-нозе, олеснување на плантарниот фасциитис, повреди на ахиловата тетива, соеви на теле и други болки во глуждот.

Други карактеристики

Type:
Muscle Stretcher Foot Board
Product material:
ABS material
Product size:
size is 30.5X27cm
Product load:
120kg
Package Includes:
1 x Muscle Stretcher:
Notice:
1. Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect. Please allow minor deviation due to manual measurement.:
We love our customers and take pride in providing a pleasant shopping experience. If you have any questions about our products, please feel free to contact us. :

Најдобри понуди