.

.

Shightиворих Хард Хард Шлешка во стил на капаче со капа со 4 точки за работа, дома и општа заштита на глава за заштита на глава ANSI Z89.1-14 Усогласено HHat-01

Shightиворих Хард Хард Шлешка во стил на капаче со капа со 4 точки за работа, дома и општа заштита на глава за заштита на глава ANSI Z89.1-14 Усогласено

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Предниот дел на стилот на топчеста капа обезбедува оптимална заштита на очите и лицето од сонце, дожд и предмети што паѓаат Тестирано и обележано : ANSI Z89.1-14, тип I класа Ц, Е, Г. Брзо-детах, мека подлога за веѓи што може да се обнови на корисникот, суспензијата и лентата за глава. Повеќе точки за прилагодување, вклучувајќи вертикално прилагодување на висината, за да се прилагоди соодветно на потребите на корисниците. Удобно, безбедно и привлечно вклопување. Лесно прилагодлива суспензија со една рака со рака, му овозможува на носителот да го менува вклопувањето без да ја отстрани шлемот. Jorestech ansi z89.1-14 Сертифицирани тврди капи / шлемови го заштитуваат горниот дел од главата од паѓање на предмети, влијанија, испакнатини, гребење и електрична изложеност. Употребата на шлемови е често најдобрата заштитна мерка за заштита на главата и може да биде задолжителен услов од страна на ОСХА (администрација за безбедност и здравје при работа), што бара од работодавците да им обезбедат на работниците заштита на главата кога бараат услови. Наменети за безбедност и удобност на корисниците, тврдите капи /шлемови на oresоретх се изградени со современи материјали кои се силни и лесни. Нивниот современ дизајн го става на располагање на корисникот широк спектар на прилагодувања и опции за вклопување, од кои некои може да се оперираат без да се отстрани шлемот. Овие шлемови имаат голема силна силна полиетилен со висока густина со висока густина (HDPE), и систем за суспензија со 4 точки што апсорбира шок, кој ја задржува школка подалеку од главата на работникот, ја расипува силата на влијанието со ширење на неа над голема површина.

Други карактеристики

Најдобри понуди