.

.

Palovue Bluetooth Слушалки Вистински Безжични Слушалки Со Куќиште ЗА Полнење IPX10 Водоотпорни Стерео Звучни Слушалки Вградени Слушалки За Микрофон Во Уво Длабок Бас За Спо?

Palovue Bluetooth Слушалки Вистински Безжични Слушалки Со Куќиште ЗА Полнење IPX10 Водоотпорни Стерео Звучни Слушалки Вградени Слушалки

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

●СПОРТСКИ ДИЗАЈН●Вистинските безжични слушалки ви претставуваат искуство без јаже и без раце Безбедното вклопување со 5 врвови за уши и удобни куки за уши и водоотпорен дизајн IPX8 ги прави слушалките идеални за спорт. Без проблем со жица и паѓаат, ослободете ги рацете за вежбање. ●БРИЛИЈАНТЕН КВАЛИТЕТ на ЗВУКОТ ● Bluetooth 5.2 иновацијата го прави преносот стабилен и имплицитен одличен динамичен двигател од 13 мм наместен за да пренесе зголемено искуство за слушање. 0 повикувајќи бучава-откажување и 4 микрофони направи зборува едноставно. Можете да се потопите во звучниот систем за време на вежбање и работа и сл. ●Автоматско ПОЛНЕЊЕ/СПАРУВАЊЕ + магнетна и анти-лизгачка кутија за полнење со уникатен дизајн на шема на дрво е лесна за складирање и носење слушалки, вратете ги слушалките назад во куќиштето за полнење и затворете го капакот ќе се исклучи и автоматски ќе се полни. Не морате да се грижите за да ги наплаќате. И ќе се координира со последниот поврзан гаџет кога ќе го отворите капакот следствено. ①КОРИСТЕТЕ ПРИЈАТЕЛСКИ слушалки за безжични слушалки усвојува комбинација на интелигентна контрола и контрола на копчињата, која лесно може да ја прилагоди јачината на звукот, да се справи со повиците, да ги разбуди гласовните асистенти итн. И лесно може да постигне беспрекорна транзиција помеѓу монауралниот режим и бинауралниот режим, споделување музика и повикување со пријателите и семејството. ●ПРОФЕСИОНАЛНА УСЛУГА за КЛИЕНТИ со 1 Година Гаранција и доживотна поддршка од нашата пријателска услуга за клиенти. Сигурен квалитет на производот плус паловуе силна технологија и поддршка по продажбата за да се овозможи купување без грижи. ●СПОРТСКИ ДИЗАЈН●Вистинските безжични слушалки ви претставуваат искуство без јаже и без раце. Безбедното вклопување со 5 врвови за уши и удобни куки за уши и водоотпорен дизајн IPX8 ги прави слушалките идеални за спорт. Без проблем со жица и паѓаат, ослободете ги рацете за вежбање. ●БРИЛИЈАНТЕН КВАЛИТЕТ на ЗВУКОТ ● Bluetooth 5.2 иновацијата го прави преносот стабилен и имплицитен одличен динамичен двигател од 13 мм наместен за да пренесе зголемено искуство за слушање.

Други карактеристики

Најдобри понуди