.

.

Вакауто Механички Алатки Механички Алатки Механички Алатки 1 парчиња Мотоцикл Држач За Монистра Алатка За Замена На Гуми Механичар Алатка Машинистички Алатки Маш?

Вакауто Механички Алатки Механички Алатки Механички Алатки 1 парчиња Мотоцикл Држач За Монистра Алатка За Замена На Гуми Механичар

DEN 1409.60

Количина на стоки
Тековен

Изработени од безбедни и издржливи материјали и нема лесно да се оштетат Произведена професионална опрема, со добра текстура, можете да ја купите со мир на умот. Тоа може да ни помогне лесно да ги замениме гумите и е практична алатка за поправка на мотоцикли. По разумен дизајн, лесен за користење и внесување погодност во нашата работа. Дизајнот со компактна големина не е лесен за употреба, но исто така лесен за чување. Изработени од безбедни и издржливи материјали и нема лесно да се оштетат. Произведена професионална опрема, со добра текстура, можете да ја купите со мир на умот. Тоа може да ни помогне лесно да ги замениме гумите и е практична алатка за поправка на мотоцикли. По разумен дизајн, лесен за користење и внесување погодност во нашата работа. Дизајнот со компактна големина не е лесен за употреба, но исто така лесен за чување. 1 парчиња Мотоцикл Држач За Монистра Алатка За Замена На Гуми За Мотоцикли ( Жолта) - Големина : 15.

Други карактеристики

Најдобри понуди