.

.

КТТ Мини Урни За Човечка Пепел Мала Погребна Урна Возрасна Пепел Мини Мини Кремирање Урни За Кремирање Миленичиња Урни За миленичиња Метали Спомен За Погребна Урн?

КТТ Мини Урни За Човечка Пепел Мала Погребна Урна Возрасна Пепел Мини Мини Кремирање Урни За Кремирање Миленичиња Урни За миленичиња Метали

DEN 937.76

Количина на стоки
Тековен

ОВАА УРНА ЌЕ ВЕ ОСТАВИ ЦЕЛОСНО ЗАДОВОЛНИ или ЦЕЛОСНА НАПЛАТА : тоа е компанија која се грижи за вас, вашето семејство и вашата покојна сакана Ако поради некоја причина не сте целосно задоволни, само вратете го за целосно враќање на средствата. УНИКАТНО ИНТЕРЕСЕН ВИСОК КВАЛИТЕТ : оваа урна за спомен е рачно изработена од метал,разновидни бои за бонбони за да се приспособат на вашиот мал вкус. ПОКАЖЕТЕ ЈА ВАШАТА ЉУБОВ и НАКЛОНЕТОСТ СО ОВИЕ ПРЕКРАСНИ УРНИ : оваа мала урна за спомен е совршена големина за да се сподели љубовен момент - секоја урна содржи околу 70 мл остатоци. Многу е погоден за украсување и погребување. ЛОКАЦИЈА : Ставете ги Во чанта, полици за книги, па дури и градини за да ги одбележите на внимателен начин. Не се потребни комплицирани процедури за чистење и одржување, само користете сува крпа за да ја отстраните прашината. УБАВА И УДОБНА и ЛЕСНА за НОСЕЊЕ : оваа прекрасна и утешна урна е совршена за носење, складирање и заштита на вашата Пепел. И на крај од почит не го ставаме нашето лого на торбата или куќиштето, тоа е света урна, а не место за реклама. ОВАА УРНА ЌЕ ВЕ ОСТАВИ ЦЕЛОСНО ЗАДОВОЛНИ или ЦЕЛОСНА НАПЛАТА : тоа е компанија која се грижи за вас, вашето семејство и вашата покојна сакана. Ако поради некоја причина не сте целосно задоволни, само вратете го за целосно враќање на средствата. УНИКАТНО ИНТЕРЕСЕН ВИСОК КВАЛИТЕТ : оваа урна за спомен е рачно изработена од метал,разновидни бои за бонбони за да се приспособат на вашиот мал вкус. ПОКАЖЕТЕ ЈА ВАШАТА ЉУБОВ и НАКЛОНЕТОСТ СО ОВИЕ ПРЕКРАСНИ УРНИ : оваа мала урна за спомен е совршена големина за да се сподели љубовен момент - секоја урна содржи околу 70 мл остатоци.

Други карактеристики

Најдобри понуди