.

.

Хонг -YМИ За Телефонска Кутија Samsung GALAXY A03S, Телефонска Кутија Galaxy A03S Со 2 Парчиња Нано Филм Отпорен На Експлозија, 3 во 1 Тешка Футрола Отпорна На Удари На Целото Тело З?

Хонг -YМИ За Телефонска Кутија Samsung GALAXY A03S, Телефонска Кутија Galaxy A03S Со 2 Парчиња Нано Филм Отпорен На Експлозија, 3 во 1 Тешка

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

●Компатибилни Модели●Компатибилен Со SAMSUNG GALAXY A03 S американска верзија (6,5 инчи), SM-A037 U / SM-A037 T,, одговара само ЗА американската верзија ①Подобрена Заштита На Камерата На Екранот】Камера ● Телефонската Кутија Samsung Galaxy A03 S дизајнирана на рабовите на фотоапаратот и екранот од 2,5 и 2 мм, што ефикасно спречува гребење, може подобро да ги заштити камерата и екранот. Qualaxy A03s Телефон Случај Усвојува 3 во 1 дизајн, изграден од Високо квалитетен силикон и КОМПЈУТЕР поликарбонат, ќе издржи случајни капки, испакнатини и шок. Куќиштето со гумена текстура додава заштита и го прави фаќањето на Вашиот Телефон Samsung A03 S безбеден и лесен. €Прецизен Дизајн Qalaxy A03s Телефон Случај Лесен пристап До копчиња, звучник, порта за полнење и сите други функционални порти, со приклучок за прашина, може да го заштити приклучокот за полнење и да спречи влегување прашина или нечистотија, да ги одржува пристаништата чисти (Поддржува безжично полнење).

Други карактеристики

Најдобри понуди