.

.

Мултифункционален Часовник За Автоматско Мерење, Дигитален Приказ на Температурата И Времето На Автомобилот, Електронски Термометар За Часовник На Контролната Т?

Мултифункционален Часовник За Автоматско Мерење, Дигитален Приказ на Температурата И Времето На Автомобилот, Електронски Термометар

DEN 191.84

Количина на стоки
Тековен

Професионален Дизајн : можете да го залепите на контролната табла на автомобилот или автомобилот за да го прикажете времето и можете да го сфатите времето на прв поглед, што ќе го направи побезбедно за возење Дизајн на дигитален Дисплеј : Опремен со екран на екранот, кој може јасно да ја прикаже температурата и времето за да ви помогне да ја разберете ситуацијата во автомобилот во секое време. Мала Големина : лесен и пренослив, може да се користи во различни ситуации, не зазема дополнителен простор и не е ограничен по волумен. Широк Спектар На Примена : погоден е за домови, канцеларии и е многу погоден за надворешна употреба, како што се кампување, собирање, качување, пешачење итн. Широк Опсег на Мерење На Тапература : неговиот опсег на мерење на температурата е -20~50€, што може да ги измери повеќето услови на автомобилот и прецизно да ги прикаже условите на автомобилот за вас.

Други карактеристики

Item Type:
Car Thermometer
Product Size:
Approx. 7.5x2.6x1.6cm / 3.0x1.0x0.6in
Material:
ABS
Weight:
Approx. 38g / 1.3oz
Battery Parameters:
1x210mAh CR2032 Button Battery (Battery Included)
Temperature Measurement Range:
-20~50℃
Accuracy:
±1%
Package List:
1 x Thermometer:
1 x Base:
1 x Double Sided Tape:
1 x English Manual:

Најдобри понуди