.

.

Светла за летање со беспилотни летала за Mini 2/Mini 3 Pro/Mini SE/Mini/Air/Spark, 3 режими Сиво беспилотно летало, светло за летање, светлосни светла Флеш ламба, комплет за светло за ?

Светла за летање со беспилотни летала за Mini 2/Mini 3 Pro/Mini SE/Mini/Air/Spark, 3 режими Сиво беспилотно летало, светло за

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

3 Работни режими : Оваа светлина за пребарување има три режими на работа, имено силна светлина, слаба светлина и трепкање, што може да задоволи различни работни потреби Пластично куќиште : Куќиштето за пребарување е изработено од трајна пластика, може да издржи на сурови еколошки и временски услови, долг животен век, професионална изработка и стабилни перформанси. Погодно складирање : Оваа светлина за пребарување е лесен и може лесно да се чува кога не ви треба, нема да заземе многу простор. Лесно за инсталирање и расклопување : Разумен дизајн, лесен за инсталирање и расклопување, може директно да го замени потеклото или оштетените делови за да се добие поголема јачина. Применливи модели : Оваа светлина за пребарување е погодна за Mini 3, за Mini 2, за Mini SE, за воздух, итн. Многу универзално. 3 Работни режими : Оваа светлина за пребарување има три режими на работа, имено силна светлина, слаба светлина и трепкање, што може да задоволи различни работни потреби. Пластично куќиште : Куќиштето за пребарување е изработено од трајна пластика, може да издржи на сурови еколошки и временски услови, долг животен век, професионална изработка и стабилни перформанси. Погодно складирање : Оваа светлина за пребарување е лесен и може лесно да се чува кога не ви треба, нема да заземе многу простор. Лесно за инсталирање и расклопување : Разумен дизајн, лесен за инсталирање и расклопување, може директно да го замени потеклото или оштетените делови за да се добие поголема јачина.

Други карактеристики

Item Type:
Searchlight
Housing Material:
Plastic
Color:
Gray
Product Battery:
3.7V 800mAh lithium battery (built in battery)
Charging Time:
About 150 minutes
Use Time:
Continuous light 1.5 to 2 hours
LM:
300LM (6500K)
Input:
DC5V
Working Temperature:
0-45°C
Headlight Working Mode:
Strong light, low light, flashing
Signal Light Working Mode:
Red lighting, blue lighting, alternating red and blue lighting
Applicable:
For MINI 3, for MINI 2, for MINI SE, for AIR, etc.
Package List:
1 x Searchlight:
1 x Adaptor:
1 x Expansion Bracket:
1 x Charging Cable:
2 x Instruction Manual :

Најдобри понуди