.

.

Држач За Кеси За Одводнување на урина Капакот На Катетерската Кеса Со Прилагодлив Ремен Одговара на Капакот На Фоли Катетер Од торба од 600 мл За Домашно Патување Ин?

Држач За Кеси За Одводнување на урина Капакот На Катетерската Кеса Со Прилагодлив Ремен Одговара на Капакот На Фоли Катетер Од торба од 600

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

СОКРИЈТЕ ЈА ВАШАТА ДРЕНАЖНА КЕСА за УРИНА : држачот за кеси за катетер е дизајниран ЗА дренажни кеси ОД 600 МЛ за да бидат покриени и дискретно скриени Погодно за излегување на пациентите. ПОГОДНОСТ : на дното на кесата има отвор со Велкро што можете да ја испразните вашата дренажна кеса без да го извадите капакот. ПРИВАТНОСТ : Совршен за кога треба да излезете во јавност и исто толку корисен кога сте дома. ПРИЛАГОДЛИВ : должината на ременот е околу 65", а прилагодливиот ремен овозможува да им служи на мнозинските потреби. Чантата содржи дополнителен преден џеб за очила, телефон или која било мала лична ставка. ПЕРЕЊЕ И ЕДНОКРАТНО : Изработено од мека памучна ткаенина и може да се мие со рака или машина. СОКРИЈТЕ ЈА ВАШАТА ДРЕНАЖНА КЕСА за УРИНА : држачот за кеси за катетер е дизајниран ЗА дренажни кеси ОД 600 МЛ за да бидат покриени и дискретно скриени. Погодно за излегување на пациентите. ПОГОДНОСТ : на дното на кесата има отвор со Велкро што можете да ја испразните вашата дренажна кеса без да го извадите капакот. ПРИВАТНОСТ : Совршен за кога треба да излезете во јавност и исто толку корисен кога сте дома.

Други карактеристики

Најдобри понуди