.

.

Организатор на организатор на плакари за плакари Организатор Организатор на плакари Организатор на плакари 360 степени ротирачка шамија за шал, 4 парчиња ленти за в?

Организатор на организатор на плакари за плакари Организатор Организатор на плакари Организатор на плакари 360 степени ротирачка шамија

DEN 147.36

Количина на стоки
Тековен

Лесна за употреба : Опачна закачалка за вратоврска може да се ротира 360 степени од вашите прсти, овозможувајќи ви лесно да ја изберете вратоврската или шамијата што сакате да ја носите, и може цврсто да поправите до 20 врски, и заштеда на простор и да го организирате вашиот плакар Материјал : Кружната закачалка за вратоврска е изработена од силна ПП пластика, силна и издржлива, добро полирана, добра завршница, без груби рабови и закопчиња и мазна површина за да се избегне оштетување на ткаенината. Широки апликации : 4 пакувања Twirl Tie Rack може да висат ремени, марами, ветеринари, накит, нараквици и други додатоци, чувајте го вашиот плакар организиран со закачување на решетката за вратоврска, дизајнот за заштеда на простор, исто така, го максимизира просторот за плакари. Ако не сте задоволни од нашата решетка за вртење од која било причина, ве молиме контактирајте не. Веднаш ќе се справиме со вашиот проблем и ќе ви дадеме пријатно искуство за купување. Лесна за употреба : Опачна закачалка за вратоврска може да се ротира 360 степени од вашите прсти, овозможувајќи ви лесно да ја изберете вратоврската или шамијата што сакате да ја носите, и може цврсто да поправите до 20 врски, и заштеда на простор и да го организирате вашиот плакар. Материјал : Кружната закачалка за вратоврска е изработена од силна ПП пластика, силна и издржлива, добро полирана, добра завршница, без груби рабови и закопчиња и мазна површина за да се избегне оштетување на ткаенината.

Други карактеристики

Најдобри понуди