.

.

Bestoyard среќен роденден банер влезна врата декор влезна врата декор знак на врата 3 пара роденденски спој за декорирање забава врата декоративна врата завеса весела ?

Bestoyard среќен роденден банер влезна врата декор влезна врата декор знак на врата 3 пара роденденски спој за декорирање забава врата

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Снабдување за забави за деца- Банерот за висина врата ќе биде одличен за роденденска забава, одлично и за затворен и за надворешни настани Среќен роденденски банер на врата- дизајн на спојки, е уникатен и декоративен. 70-ти роденденски украси- Погоден за роденденска забава, дом на забава и боја на забавата. Завеса за врата- Одлични украси за роденденска забава, брзо украсете ја вратата на забавата. Знаци на роденден во дворот- со светла боја и дизајн на англиски зборови, смешен и празничен, лесен за создавање на фестивалската атмосфера. Снабдување за забави за деца- Банерот за висина врата ќе биде одличен за роденденска забава, одлично и за затворен и за надворешни настани. Среќен роденденски банер на врата- дизајн на спојки, е уникатен и декоративен. 70-ти роденденски украси- Погоден за роденденска забава, дом на забава и боја на забавата. Завеса за врата- Одлични украси за роденденска забава, брзо украсете ја вратата на забавата. Знаци на роденден во дворот- со светла боја и дизајн на англиски зборови, смешен и празничен, лесен за создавање на фестивалската атмосфера. Пакетот вклучува 3 x пар на карактеристики на вратите - Големина : 180.04in - Материјал : полиестер - одлични украси за роденденска забава, брзо украсете ја вратата на забавата. - Боја : Како што е прикажано - со светла боја и дизајн на англиски зборови, смешно и празнично, лесно да се создаде фестивалска атмосфера.

Други карактеристики

Најдобри понуди