.

.

Подијатар Дебели Нокти За Нокти За Дебели Нокти, НОЖИЦИ ЗА Нокти АИМАНГО за Дебели Нокти &засилувач; Вродена Алатка За Нокти Тежок Нерѓосувачки Челик За Нокти За Но?

Подијатар Дебели Нокти За Нокти За Дебели Нокти, НОЖИЦИ ЗА Нокти АИМАНГО за Дебели Нокти &засилувач; Вродена Алатка За Нокти Тежок Нерѓосувачки

DEN 319.84

Количина на стоки
Тековен

За сериозни вродени алатки за нокти на нозете, се предлага професионален третман, не коригирајте сами Машинките за нокти на нозете дебели нокти се остри и закривени за да обезбедат полесен напор за сечење на дебели вродени и дебели нокти на нозете. Со заоблено сечило од 25°, вродениот тример за нокти лесно може да ги исече вродените нокти или густите нокти без да боли, особено за дебели нокти, вродени нокти, паронихија и габа ситуација на ноктите. Машинките за нокти за дебели нокти имаат двојни пружини го прават издржлив за употреба. ГУМЕНАТА Рачка ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ го прави тримерот за нокти полесен и побезбеден за употреба. Цврстите и двојни закривени рабови, машинките за нокти работат добро особено за прецизно средување на ноктите на прстите и ноктите на нозете, обезбедувајќи им на вашите нокти поуреден изглед. Засилената и нелизгачка рачка за машинка ја олеснува употребата и нема потреба од поголема сила за контрола на машините за сечење. Датотеката за нокти и датотеката за ноктите на нозете се текстури со двојни страни за лесно поднесување на ноктите и ноктите на нозете за да го направите работ на ноктите пофин и помазен. Подигнувачот на ноктите на нозете лесно ги чисти вродените остатоци и валкани во ноктите на нозете без повреда. Ноктите кутикула секачи ноктите почиста чувајте ги прстите чисти и одржувајте добро негувани. Погоден и за деца, за возрасни и за постари лица. Алатката за вродени нокти НА ногата AIMANGO вклучуваше Машинка за Нокти за Нокти 1éwrown, Подијатар За Нокти За Нокти 1x, Секачи За Кутикули за Нокти 1x, Вродена Датотека За Нокти На Ногата 1x, Кревач На Нокти За Нокти 1x.

Други карактеристики

Најдобри понуди