.

.

Налепница За Прекршување на паркирањето - Возило Незаконски Паркирано Известување За Влечење-Известување За Повреда На Паркирање - Без Налепници За Предупредувањ?

Налепница За Прекршување на паркирањето - Возило Незаконски Паркирано Известување За Влечење-Известување За Повреда На Паркирање

DEN 511.84

Количина на стоки
Тековен

ФЛУОРЕСЦЕНТНИ ЕТИКЕТИ : Лесно За Пишување И Нема Да Се Размачкаат На Дожд или Снег, користете молив, пенкало или постојан маркер ПРАКТИЧНО ЧУВАЊЕ НА РЕКОДИРАЊЕ : Подлогата е Отпечатена - Можете Да Снимате Информации За Возилото и Инцидентот во Случај на Спорови. ПРЕТПОЧИТАН ИЗБОР На Менаџери За Паркинг, Гаража и Станови. МОРА ОСТАТОЦИ ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ-ТРАЈНО ЛЕПИЛО : Многу Тешко Се Отстранува Лепилото. Докажано, Тестирано. Откако ќе се залепите на прозорецот, потребно е стружење на вода од сапун или сечило за бричење за отстранување. НАПРАВЕНО во САД : Сет од 50 Налепници За Прекршување на Паркирањето Лесно Водење Евиденција На Грб. МОРА ДА СЕ ОТСТРАНИ ЗА ДА СЕ ОТСТРАНИ. Комплет Од 50 Отпадоци За Отстранување Налепници-Налепници За Прекршување На Паркирање За Автомобили - Нелегално Предупредување За Паркирање Налепниците За Подигање За Влечење Лесно Се Пишуваат И Нема Да Се Размачкаат На Дожд Или Снег, Ќе Бараат Алатка За Стружење За Отстранување. Без Налепница За Спроведување На Паркирање-Тешко Се Отстранува-Овие Налепници Се Дизајнирани Да Откинуваат Во Мали Парчиња Со Значителен Напор И Да Бидат Крајно Досадни За Прекршителите.

Други карактеристики

Најдобри понуди