.

.

Гаќи За Нега на инконтиненција, Заштитна Долна Облека Од Чипка Отпорна На Истекување Што Може Да Се Пере За Еднократно Дишење За Постари Пациенти Менструални И Бре?

Гаќи За Нега на инконтиненција, Заштитна Долна Облека Од Чипка Отпорна На Истекување Што Може Да Се Пере За Еднократно Дишење За Постари Пациенти

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

€ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ q Усвојуваат материјал за заштита на животната средина, полиестерски влакна, дел од меѓуножјето е мрежеста ткаена ткаенина, дише и анти‑мирис Со пет слоја ткаенина што дише и заклучува вода, дише, без мирис и лесна за чистење. Не обезбедува неуредни дамки на чаршафи или панталони. ●УНИКАТЕН ДИЗАЈН●врз основа на долна облека, зголемете ја функцијата за спречување на инконтиненција, удобна и природна, а не срамна. Дизајнот на чипка е усвоен за да се спречи истекување на вода, прекрасен изглед. Дури и ако го носите цел ден, ќе биде многу удобно и дише. ®ШИРОКА ПРИМЕНА е применлива за менструална нега, мајчинска нега, хируршка нега, краткорочна/долгорочна инконтиненција, долгорочни врзани за кревет. Перениот и мек подвозје е погоден и за старата, инвалидната, бремената жена и другите возрасни лица кои имаат проблеми со движењето. Донесете удобност и удобност. оваа гаќи за нега на инконтиненција што дише усвојува обична крпа, многу удобна, повеќекратна употреба, повторено перење стотици пати, економска издржливост. Лесен за употреба, супер мек и удобен и брзо сушење. Лесен за чистење, не е лесен за одгледување бактерии. Неговата водоотпорна и дише постава нема да предизвика осип и чешање на подводното растение. ●ПЕРЕЊЕ и ИЗДРЖЛИВО ● нашите менструални панталони со висок струк ви даваат поголема поддршка на стомакот и отворот на ногата е растеглив и мек, без возење нагоре, без тркалање надолу и без врзување, не гризете во вашата кожа, останете на место безбедно и спречувајте протекување. Се пере и еднократно, издржлив за употреба. €ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ q Усвојуваат материјал за заштита на животната средина, полиестерски влакна, дел од меѓуножјето е мрежеста ткаена ткаенина, дише и анти‑мирис. Со пет слоја ткаенина што дише и заклучува вода, дише, без мирис и лесна за чистење. Не обезбедува неуредни дамки на чаршафи или панталони. ●УНИКАТЕН ДИЗАЈН●врз основа на долна облека, зголемете ја функцијата за спречување на инконтиненција, удобна и природна, а не срамна. Дизајнот на чипка е усвоен за да се спречи истекување на вода, прекрасен изглед. Дури и ако го носите цел ден, ќе биде многу удобно и дише. ®ШИРОКА ПРИМЕНА е применлива за менструална нега, мајчинска нега, хируршка нега, краткорочна/долгорочна инконтиненција, долгорочни врзани за кревет. Перениот и мек подвозје е погоден и за старата, инвалидната, бремената жена и другите возрасни лица кои имаат проблеми со движењето.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Incontinence Care Panties
Material:
Polyester + polyurethane + cotton
Optional Size:
M, L, XL, 2XL, 3XL 
Size Suitable Waist :
M 23.6-27.6in :
L 27.6-31.5in :
XL 31.5-36.7in :
2XL 36.7-43.3in :
3XL 43.3-49.9in Multi-structure designs:
With five layers of breathable and water‑locked fabric, breathable, odorless
Lace designs:
lace designs is adopted to prevent water leakage
Applicable population:
applicable to menstrual care, maternal care, surgical care, short/-term incontinence, -term bedridden people
Package List:
1 x Lace Underwear :
2 x Protection Pad:

Најдобри понуди