.

.

Решетката За Ѕидни Палта Нордиските Работи Кука Декорација Ходникот Палто Капа За Складирање Велосипед Виси Креативна Кука Држач За Клучеви За Домаќинство Ѕид Де?

Решетката За Ѕидни Палта Нордиските Работи Кука Декорација Ходникот Палто Капа За Складирање Велосипед Виси Креативна Кука Држач За Клучеви

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Материјалот и изработката на оваа решетка за палто се многу добри Тоа не е само убаво, туку и издржливо. Тоа може да висат многу работи, а малку важни работи можат да бидат обесени. Металните линии ја оцртуваат формата на велосипедот, кој е полн со забава. Железната жица е полирана и заварена, што е убаво и издржливо. Светло луксузно злато и класично црно, галванизиран метален сјај, целосна текстура, подобро совпаѓање. Тоа е и кука и украс, додавајќи забава на ѕидот и создавајќи вкус. Многу парчиња се украсени со повеќе уметничка смисла и се збогуваат со монотониот и досаден живот. Материјалот и изработката на оваа решетка за палто се многу добри. Тоа не е само убаво, туку и издржливо. Тоа може да висат многу работи, а малку важни работи можат да бидат обесени. Металните линии ја оцртуваат формата на велосипедот, кој е полн со забава. Железната жица е полирана и заварена, што е убаво и издржливо. Светло луксузно злато и класично црно, галванизиран метален сјај, целосна текстура, подобро совпаѓање. Тоа е и кука и украс, додавајќи забава на ѕидот и создавајќи вкус. Многу парчиња се украсени со повеќе уметничка смисла и се збогуваат со монотониот и досаден живот. Оваа закачалка е уникатна закачалка за ѕид, решетка за капа и закачалка, која може да ги обеси вашите секојдневни потреби, како што се палто, капа, шал, паричник, чадор, бањарка итн.

Други карактеристики

Surface technology:
electroplating
Color:
gold / black
Size:
16 x 26 cm
Material:
Iron
Style:
Nordic
Placement:
wall-mounted
Package list:
1 x Bicycle hook:
Only the above package content, other products are not included.:
Note:
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Thank you for your understanding! :

Најдобри понуди