.

.

Складирање на биро ZCXIYU PU кожа дрвена преносна цигара и навлажнувачка цевка со хигрометар кутија за складирање на цигари на отворено за пушење додатоци за пушење Ис

Складирање на биро ZCXIYU PU кожа дрвена преносна цигара и навлажнувачка цевка со хигрометар кутија за складирање на цигари на отворено за пушење

DEN 1355.20

Количина на стоки
Тековен

Опсег на апликација : Контејнерот за цигари е широко погоден за канцеларија, патување, бизнис, дом, автомобил, одмор и така натаму Контејнерот за цигари изработен од дрво и PU материјал, може ефикасно да ви помогне да ја задржите соодветната околина за влажност за цигарата. Покрај тоа, PU Cover обезбедува добра текстура и прекрасен изглед. Контејнерот за цигари може да држи максимум 5 парчиња цигари одеднаш, што може да ви одговара на вашите големи потреби за складирање на цигари. Контејнерот за цигари е компактен и лесен, удобен за извршување и совршен за патување. Контејнерот за цигари со функција на хигрометар може да ви ја покаже внатрешната влажност во реално време за да ја обезбеди околината за складирање на цигари. Карактеристики : 1. Контејнерот за цигари со функција на хигрометар може да ви ја покаже внатрешната влажност во реално време за да ја обезбеди околината за складирање на цигари. Контејнерот за цигари е компактен и лесен, удобен за извршување и совршен за патување. Контејнерот за цигари може да држи максимум 5 парчиња цигари одеднаш, што може да ви одговара на вашите големи потреби за складирање на цигари. Контејнерот за цигари изработен од дрво и PU материјал, може ефикасно да ви помогне да ја задржите соодветната околина за влажност за цигарата. Покрај тоа, PU Cover обезбедува добра текстура и прекрасен изглед. Контејнерот за цигари изработен од дрво и PU материјал, може ефикасно да ви помогне да ја задржите соодветната околина за влажност за цигарата. Покрај тоа, PU Cover обезбедува добра текстура и прекрасен изглед.

Други карактеристики

Type:
Cigar s
Material:
Pu Leather+ Wood
Color:
Brown
Capacity:
5Pcs Cigar
Size:
20.2*7.5Cm/ 7.94*2.95Inch(L*D)
Net Weight:
350G/12.35Oz
Scope of Application:
the Cigar Container is Widely Suitable for Office, Travel, Business, Home, Car, Vacation and So On.
Package Contains:
1* Cigar s:
Notes:
1. Due to the Light and Screen Setting Difference, the Item's Color May Be Slightly Different from the Pictures.:
2. Please Allow Slight Dimension Difference Due to Different Manual Measurement.:
We Do Not Sell Cigarettes and Cigars.:
the Cigar in the Cigar Box Described in the Picture is Only Used As a Shooting Effect and is Not Included in the Product.:
Multi-Purpose Use. Also Makes a Great Organizer for Office Supplies,:
Pay attention to quality, provide quality service, thank you for your trust. If you have any questions, comments or feedback, please write to us. :

Најдобри понуди