.

.

Замена на Black & Decker RO410 Sander OEM 5 подлога за поддршка # 587295-01-2PK

Замена на Black & Decker RO410 Sander OEM 5 подлога за поддршка 587295-01-2PK

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Оригинален, OEM Black & Decker замена на дел Платница за замена на Black & Decker, дел број 587295-01. Компатибилен со : FS3000 ROS Type 1, RO400 G Type 1, RO410 Тип 1, RO410 K Тип 1, RO410 KLW Тип 1, RO410 S Тип 1. Оригинален, ОЕМ Блек и Декер за замена. Платница за замена на Black & Decker, дел број 587295-01. Компатибилен со : FS3000 ROS Type 1, RO400 G Type 1, RO410 Type 1, RO410 K Type 1, RO410 KLW тип 1, RO410 S тип 1. Компатибилен со : FS3000 ROS Type 1, RO400 G Type 1, RO410 Type 1, RO410 K Type 1, RO410 KLW Type 1, RO410 S Тип 1.

Други карактеристики

Најдобри понуди