.

.

Стоматолошки модел Заби Ефорд Дукација модел пластична нова студија за заби на забите Стандардна демонстрација на заби, демонстрација на заболувања, ефорски

Стоматолошки модел Заби Ефорд Дукација модел пластична нова студија за заби на забите Стандардна демонстрација на заби, демонстрација

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Стоматолошки модел Овој модел на заби на забите е изработен од висококвалитетна пластика за издржливост, така што нема тенденција да биде кревка Модел за заби за заби, малата големина Дизајнот е лесен за носење, и може стабилно да се постави на маса со рамната основа. Транспарентен гингивалски дел од забите ви овозможува јасно да видите корен и нерви на забите. Стоматолошки модел им помага на луѓето подобро да ја разберат структурата или функцијата на забите. Ова е одличен модел за стоматолог да комуницира со пациентите и исто така визуелна алатка за училишни деца од сите возрасти на лекции за орална хигиена. Стоматолошки модел Овој модел на заби на забите е изработен од висококвалитетна пластика за издржливост, така што нема тенденција да биде кревка. Модел за заби за заби, малата големина Дизајнот е лесен за носење, и може стабилно да се постави на маса со рамната основа. Транспарентен гингивалски дел од забите ви овозможува јасно да видите корен и нерви на забите. Стоматолошки модел им помага на луѓето подобро да ја разберат структурата или функцијата на забите. Ова е одличен модел за стоматолог да комуницира со пациентите и исто така визуелна алатка за училишни деца од сите возрасти на лекции за орална хигиена. Овој модел на заби на кариес е изработен од висококвалитетна пластика за издржливост, така што нема тенденција да биде кревка. Дизајнот на мала големина е лесен за носење, и може стабилно да се постави на маса со рамна основа. Транспарентен гингивалски дел ви овозможува јасно да видите корен и нерви на забите. Тоа им помага на луѓето подобро да ја разберат структурата или функцијата на забите. Ова е одличен модел за стоматолог да комуницира со пациентите, а исто така и визуелна алатка за училишни деца од сите возрасти на лекции за орална хигиена.

Други карактеристики

Material:
Plastic
Weight:
232g
Size:
9*7*7cm/3.54*2.76*2.76in
Package Includes:
1 x Tooth Model :
Note:
1. Please allow 1-3mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Најдобри понуди