.

.

дрвена датотека 6 парчиња 140мм Метална Датотека Со Игла Поставете Алатки За Занаетчиство За Резба Во Дрво Рачни Датотеки За Обработка На Дрво Додаток За Алат Со Вис?

дрвена датотека 6 парчиња 140мм Метална Датотека Со Игла Поставете Алатки За Занаетчиство За Резба Во Дрво Рачни Датотеки За

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

значително поедноставено искривување на учењето при вртење, Без комплицирани агли за учење и паметење,За сите нивоа на вештини ентузијаст за обработка на дрво или САМОСТОЈНО 6 различни форми, широко користени, висока цврстина, издржливи. Гумена обложена рачка, антискид, удобна за држење. Погоден е за мелење на сите видови дрво, пластика и други материјали. Погоден за обработка на тврдо дрво, бришење; сечење на шамија; полирање груба обработка, погоден за сите видови мелење дрво, правење модели. значително поедноставено искривување на учењето при вртење, Без комплицирани агли за учење и паметење,За сите нивоа на вештини ентузијаст за обработка на дрво или САМОСТОЈНО. 6 различни форми, широко користени, висока цврстина, издржливи. Гумена обложена рачка, антискид, удобна за држење. Погоден е за мелење на сите видови дрво, пластика и други материјали. Погоден за обработка на тврдо дрво, бришење; сечење на шамија; полирање груба обработка, погоден за сите видови мелење дрво, правење модели. Широко се користи во проекти за обработка на дрво, уметност, занаети, поправка на домот, скулптури од глина и повеќе 6 парчиња 140мм Метална Датотека Со Игла Со Игла Алатки За Резба На Дрво Рачни Датотеки За Обработка на Дрво функција : 6 различни форми, широко користени, висока цврстина, издржливи.

Други карактеристики

Material:
Rubber + steel
Size:
length 140mm/5.51'', rod diameter 3mm/0.11''
Note:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-2cm measuring deviation due to manual measurement.:
6 X Woodworking Files :

Најдобри понуди