.

.

КОМПЛЕТ За Соларен Панел VTOSEN, 18v 100W, Пренослив Водоотпорен Силиконски Соларен Панел За Полнење, Надворешен Полнач За Батерии, Издржлива Висока Ефикасност, За Чамец ?

КОМПЛЕТ За Соларен Панел VTOSEN, 18v 100W, Пренослив Водоотпорен Силиконски Соларен Панел За Полнење, Надворешен Полнач За Батерии,

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Трајни : водоотпорен одделение мерки до IP65 И работната температурае од -40 € до + 85€. Потврдено е дека може да се постави на отворено долго време, можете да го користите овој соларен панел со доверба. Мулти Апликација : Идеален комплет за соларна енергија за систем за полнење батерии и разни апликации, овој надворешен полнач за батерии се користи и полни и одржува автомобил, брод, морски, стаклена градина, мотоцикл, дом. Силен Материјал : нашиот панел за соларна енергија е изработен од висококвалитетен силициум и пластичен материјал со висока ефикасност и издржливост, со добри перформанси за долг работен век. Пренослив Предмет : овој пренослив соларен панел е дизајниран со мала тежина и компактна големина, лесно може да се складира во вашиот ранец или торби, заштедувајќи време и енергија. Моќни Карактеристики : овој панел за соларна енергија има карактеристики на висока ефикасност на конверзија, добра излезна ефикасност и има силна применливост.

Други карактеристики

Item Type:
Portable Solar Panel
Material:
Silicon, Plastic
Product Size:
51x28x1cm / 20.08x11.02x0.39in Gross Weight
Waterproof Grade:
IP65
Voltage:
18V
Current:
2A
Power:
100W
Conversion Rate:
23-24%
Output:
USB
Working Temperature:
-40℃ to +85℃
Features:
No power storage function
Scope of Application:
Household, car and boat, etc.
Package List:
1 x Solar Panel 1 x Clip 1 x Car Charger 1 x Manual 4 x Suction Cup

Најдобри понуди