.

.

КСУИСВЕЛ Тоа Не Е Кучешка Коса Тоа Е Златен Сјај Кујнски Пешкир Крпа За Садови Крпа За Садови, Смешен Златен Ретривер Декоративна Абсорбента Крпа За Сушење Крпи За ?

КСУИСВЕЛ Тоа Не Е Кучешка Коса Тоа Е Златен Сјај Кујнски Пешкир Крпа За Садови Крпа За Садови, Смешен Златен Ретривер Декоративна Абсорбента

DEN 207.84

Количина на стоки
Тековен

ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : Нашите крпи се совршени за секојдневно сушење на рацете, миење садови или прибор, чистење на шалтери, маса или прозорци, исто така може да се користат за украсување на вашата кујна и бања СУПЕРИОРЕН МАТЕРИЈАЛ И ГОЛЕМИНА : 16 ° 24 инчи.Пешкирот е изработен од издржливи полиестерски влакна со надградена саќе структура која е многу апсорбирачка и нема да предизвика оштетување на вашите чинии или pots.It е многу апсорбирачки, брзо сушење, лесен и издржлив. НЕГА за ПЕРЕЊЕ : Измијте ја со ладна вода и исушете ја во воздух. ДОМАШЕН ДЕКОР И СОВРШЕН ПОДАРОК : Нашите крпи за садови се едноставни и елегантни за да ја направат вашата кујна или бања да изгледаат уредно и уредно, тие се исто така совршени како подароци за домаќинство за нов дом, семејство и пријатели. За нашите крпи : посветени сме на обезбедување висококвалитетни украсни крпи кои ќе ви помогнат да ја промовирате пријатната атмосфера на вашиот дом.

Други карактеристики

Најдобри понуди