.

.

Ксие градинарски прскалки за наводнување 0,2-0,6мм бакар распрскувач со филтер, млазница за брзо поврзување со лизгање од 8 мм, 30 млазници за ладење на стаклена градин?

Ксие градинарски прскалки за наводнување 0,2-0,6мм бакар распрскувач со филтер, млазница за брзо поврзување со лизгање од 8 мм, 30 млазници

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Штанката за црево за градинарски тревници е ваш идеален избор за наводнувачки дворови, тревници на отворено, пастирски, градини, фарми, земјоделско земјиште, итн Не е лесно да се затнат, отпорни на абење, униформно прскање, што може ефикасно да го подобри квалитетот и ефикасноста на производството . Може ефикасно да ја прилагоди количината на навлажнување и ефектот на спреј. Оваа серија на млазници не бара воздушна помош, а системот е лесен за инсталирање. Точката на магла е добра, максимумот е 3-7 микрони, целосно атомизирана, заштеда на енергија, ниска цена и добар ефект. Used for lawn irrigation, garden and vegetable field watering, roof cooling and other summer plant irrigation.Name : Low-pressure atomizing nozzle Nozzle material : copper Nozzle connection size : 8mm Nozzle hole : 0.6mm Pressure : 5bar~20bar Function : Anti-drip valve, internal Филтрација : навлажнување, отстранување на прашина, ладење и разубавување на околината.

Други карактеристики

Најдобри понуди