.

.

Подлога за греење на половината 3 Компресија на топлина на лепенка 3 Температурна опрема Мултифункционална електрична греење на ременот ја олеснува болката во грб?

Подлога за греење на половината 3 Компресија на топлина на лепенка 3 Температурна опрема Мултифункционална електрична греење на ременот ја олеснува

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Hotешка компресија : Вградено во 3 влошки за греење, дозволете да можете да го врзете овој електричен загреан појас околу половината, грбот, стомакот или кој било каде да обезбедите топла компресија 3 Температурни нивоа : Подлогата за греење на половината има 3 нивоа на температура за да се прилагодите за да ја ослободите напнатоста на мускулите на половината, болката во стомакот, непријатноста на желудникот, артритисот на нозете, итн., И да ја зајакнете циркулацијата на крвта. Носена употреба : Подлогата за греење на облеката е лесна во тежина и лесна за употреба. Може директно да се носи под јакни, елеци и друга облека за да се задржи топло и лесен за носење. Меко полиестерско влакно : Електрична USB загреана подлога направена од висококвалитетно полиестерско влакно, меки и дише, удобно и пријателско за кожата, што е издржливо за употреба. Широк спектар на употреба : без разлика дали одмарате, читате, возите, работите, можете да ги користите нашите производи без да предизвикате премногу влијание врз себе.

Други карактеристики

Item Type:
Electric Cloth Heating Pads
Material:
Polyester fiber
Size:
Approx. 117 x 84cm / 46.06 x 33.07in
Function:
Universal smart jacket heating pad, with temperature control, clothing DIY heating device
Package List:
1 x Electric Heating Pads
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before orde.
 If you have any questions about our products, please contact us via email and we will contact you as soon as possible. :

Најдобри понуди