.

.

Комодид засадувач на лице, жардинери за глава, дама глави садови, девојчиња растителни тенџере, мали женски статуа цветни садови со дренажа за затворени простории ?

Комодид засадувач на лице, жардинери за глава, дама глави садови, девојчиња растителни тенџере, мали женски статуа цветни садови со дренажа

DEN 351.84

Количина на стоки
Тековен

? Тоа е здрав и издржлив, не се плаши од сонце или дожд, работи за затворено и на отворено *Дренажна дупка на дното, работи за сукулентно растение или фабрика за симулација. ? 【Симпатичен дизајн】 Дизајнот на бакнежот е толку симпатичен! Многу бои од кои може да изберете, одличен избор за украсување на вашата куќа, работна работа (во затворен простор) и градина (на отворено). ? Ставете ѓердан и нараквица на неа, или залепете го ринестон. Да уживаме во забавата на DIY. ? Тоа е одличен избор за подароци. Можете да купите еден за себе, пријатели и деца, да ја споделиме радоста на садењето. ? 【100% гаранција за задоволство】 Задоволството на клиентите е нашата најважна цел. Ако има проблеми, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Willе се потрудиме да обезбедиме решение. Комодид потекнува од шпанскиот збор „Камодо“. Тоа значи удобно и лесно. Нашите производи се дизајнирани да ви помогнат да создадете убав и удобен дом. Ако има какви било проблеми, ќе се обидеме да дадеме се од себе да обезбедиме решение. Овој засадувач е изработен од висококвалитетна смола. Тоа е цврсто и издржливо, работи за затворено и на отворено. Многу бои за избор, одличен избор за украсување на вашиот дом.

Други карактеристики

Најдобри понуди