.

.

Систем за повикување на услуги на келнер на ресторани uhухв 999-канали 20 тастатури за тастатура

Систем за повикување на услуги на келнер на ресторани uhухв 999-канали 20 тастатури за тастатура

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

1 Секоја вградена литиумска батерија што може да се наполни, индикаторот за мала моќност и индикаторот за полнење. Поддржете го режимот за регистрација на код за учење, можете лесно да додадете до 999 пејџер. Имајте два режим на потсетување на вибрации и зуи, секој режим е придружен со LED трепкање. Опремени со 20 слотови за полнење на батерии, во голема мерка ја подобруваат ефикасноста на работата и избегнете го гостинот да чека во долга редица. Надворешна антена поддржува околу 1000 метри (3280ft) Работно растојание во областа. Секоја вградена литиумска батерија што може да се наполни, индикаторот за мала моќност и индикаторот за полнење. Поддржете го режимот за регистрација на код за учење, можете лесно да додадете до 999 пејџер. Имајте два режим на потсетување на вибрации и зуи, секој режим е придружен со LED трепкање. Опремени со 20 слотови за полнење на батерии, во голема мерка ја подобруваат ефикасноста на работата и избегнете го гостинот да чека во долга редица. Надворешна антена поддржува околу 1000 метри (3280ft) Работно растојание во областа. Секоја вградена батерија за литиум што може да се наполни, индикаторот за мала моќност и индикаторот за полнење. Поддржете го режимот за регистрација на код за учење, можете лесно да додадете до 999 пејџер. Имајте два потсетува на режимот на вибрации и зуи, секој режим е придружен со LED трепкање. Опремени со 20 слотови за полнење на батеријата, во голема мерка ја подобруваат ефикасноста на работата и избегнете го гостинот да чека во долга редица. Надворешна антена поддржува околу 1000 метри (3280ft) Работно растојание во областа. Широко користени во ресторани за брза храна, судови за храна, пицерии, цркви, продавници за автомобили или други места каде што многу клиенти чекаат услуга.

Други карактеристики

Item Type:
calling system
Pager Frequency:
433MHz
Receiving Sensitivity:
-107dBm
Decoder:
Learning code (AM)
Standby Current:
10mA
Working Current:
75mA (vibration)
Battery Capacity:
Built-in 200mAh rechargeable lithium battery
Charging Voltage:
5V
Keyboard Call Button:
Frequency:
433MHz
Standby Current:
24 mA
Transmission Current:
100 mA
Working Voltage:
5V / 2.5A power adapter
Key Function:
Power/Reset:
Long press for 3 seconds to turn on/off; short press to reset to standby
Code Recording:
Long press for 3 seconds to enter the code recording state
Mode:
Switch the remind mode, dial up for vibration mode; dial down for vibration + buzzer mode
Keyboard:
Press 0~9 digits to select the number you want to call
Package List:
1 x Keyboard Transmitter:
20 x :
1 x Power Adapter:
1 x Antenna:
1 x User Manual :

Најдобри понуди