.

.

Кабилок Диспензерот 2 парчиња Ѕидни Висечки Кеси За Складирање Вреќи За Складирање Висечки Џебни Ленени Памучни Организаторски Кутии Контејнери За Спална Соба Ба?

Кабилок Диспензерот 2 парчиња Ѕидни Висечки Кеси За Складирање Вреќи За Складирање Висечки Џебни Ленени Памучни Организаторски Кутии

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Тие се одлични подароци за вашите пријатели и членови на семејството Тие можат да складираат пластични кеси, вреќи за пазарење, вреќи за ѓубре, кеси за ѓубре, чорапи, тоалетни или кујнски ролни и многу повеќе, да ви донесат многу погодност. Тие не се лесни за носење, преносливи за носење и ви носат зелена и здрава и го намалуваат отпадот. Нашите висечки кеси за складирање се изработени од материјал од ткаенина од оксфорд, издржлив и безбеден за употреба, без мирис и еднократно. Нашите држачи за торби за складирање се добри за домот, канцеларијата, кујната, гаражите и областите за нега на миленичиња. Опис дали сеуште се обидувате да најдете практична и издржлива торба за складирање за вашата кујна? Не двоумете се, нашите производи се добар избор за вас. Торбата за складирање е изработена од оксфордска ткаенина, која е издржлива и водоотпорна, може да се стави во вашата кујна за да се складираат малите нешта за да се направи вашата кујна почиста.

Други карактеристики

Најдобри понуди