.

.

Хардвер за клучеви, Хардверскиот Сет За Приврзоци Шинек Вклучува Хардвер За Клучеви од 40 парчиња 1 Инч Со Хардверски Клешти За Клучеви За Клучеви, Клуч За Клучеви И ?

Хардвер за клучеви, Хардверскиот Сет За Приврзоци Шинек Вклучува Хардвер За Клучеви од 40 парчиња 1 Инч Со Хардверски Клешти За Клучеви

DEN 303.84

Количина на стоки
Тековен

Quey Fob Hardware ® Пакетот доаѓа со 40 парчиња 1 инчен хардвер за приврзок со клучеви со прстен во 4 бои и хардверски клешти со клучеви од 1 парче Совршен за рачка за клучеви, врвки за клучеви, приврзоци за клучеви и материјали за правење синџири за клучеви. €Клуч Фоб Хардвер 1 Инчен Хардверот за приврзоци за клучеви е изработен од тешка метална легура, со прстен за клучеви прикачен на обрачот што е погодно да се додадат копчиња. Хардверот за нараквица со синџир за клучеви со прстен за клучеви е 1 инч во ширина. Совршена големина за изработка на приврзоци за клучеви и мрежести клучеви. ●Клешти За клучеви ● клешти За трчање со гумени капачиња и прилагодливи завртки што можат да помогнат да се заштити хардверот на привезокот од гребење и да се контролира притисокот што го применувате на хардверот на клучот за нараквица. ●Лесен За Инсталирање ● комплетот за материјали за изработка на синџирот на клучеви доаѓа со хардвер за приврзоци со прстен за клучеви И клешти за стегање кои се се што ви треба за да направите рачка за клучеви и врвки за приврзоци, едноставно вметнете ги оградите во мрежата, потоа притиснете со клешти, така што мрежата е стегната внатре, што е многу погодно за употреба. ●Мора Да има За Занаети Со Приврзоци За Клучеви За Самостојно, хардверскиот клуч За клучеви Е совршен за погоден за сите видови ремени, куфери и чанти, лента, рачно изработени мрежи, врвка за клучеви, рачка за клучеви и така натаму.

Други карактеристики

Најдобри понуди