.

.

Shieldpro 45 Парче Вежба Четка Прилог Во Собата, Сите Намена Моќ Чиста Чистач Четка, Чистење Влошки &засилувач; сунѓер Со Продолжување Долго Прилог За Бања, Кујна,Инјекци?

Shieldpro 45 Парче Вежба Четка Прилог Во Собата, Сите Намена Моќ Чиста Чистач Четка, Чистење Влошки &засилувач; сунѓер Со Продолжување

DEN 1524.80

Количина на стоки
Тековен

€45 Парче Вежба Четка Чистење Прилог Постави Четка И за авто автомобил детали полирање ●Добар партнер за чистење домаќинства● : дали се чувствувате уморни од здодевното и неефикасно чистење во домаќинството? Пробајте Сет За Прицврстување За Чистење Четки За Дупчење Шилдпро Кои се прикачуваат на која било безжична вежба или двигател на удар, стануваат моќна алатка за чистење. Додатокот за продолжен дофат ви помага да ги исчистите тесните простори или тешко достапни,како што се решетки за шпорет,тави за капење,пукнатини, автомобил Итн. €Добро Задоволство ●Универзално Вклопување : Сите Четки Имаат Брза Промена Од Четвртина Инчи За Да Одговара На Повеќето Вежби И Возачи.Ако Не Сте Целосно Задоволни со Нашиот Производ,Контактирајте Не И Ние Ќе Се Вратиме На Поштата Во Рок Од 24 Часа. Комплет За Прицврстување На Вежба За Четка Шилдпро, Комплет За Четка За Чистење На Електрична Енергија, Четка За Заштеда На Време За Сите Намени Со Додаток За Продолжување За Површината на Бањата и Кујната, Инјекциска Смеса, Када, Туш, Плочка, Агли, Автомобилска Индустрија.

Други карактеристики

Најдобри понуди