.

.

ОГРАНИЧУВАЧ На Проток НА ZZHXSM 450 2PCS 1/4nch 450cc Ограничувачи На Проток со Брзо Поврзување ЗА Ro Обратна Осмоза

ОГРАНИЧУВАЧ На Проток НА ZZHXSM 450 2PCS 1/4nch 450cc Ограничувачи На Проток со Брзо Поврзување ЗА Ro Обратна Осмоза

DEN 121.44

Количина на стоки
Тековен

Овој производ е изработен од висококвалитетен ПОМ материјал за храна, кој е здрав и безбеден за употреба, издржлив и ви обезбедува најмногу РО вода, со што се намалува создавањето отпадна вода 1/4" од цевка за повеќето системи за обратна осмоза. Едноставна и удобна инсталација, можете лесно да се поврзете и исклучите без никакви алатки. Заштедете време и пари. Фитинг за брзо поврзување е фитинг што се користи за поврзување на линии за пренос на течности брзо и без прекин. Може да се користи во топла и ладна вода. Погоден за дистрибуција на пијалоци ВО системот РО, фрижидери, машини за мраз, машини за кафе итн. Спецификација : Материјал : ИДЕНТИФИКАЦИЈА НА ПОМ Конектор за храна : 6,4 мм / 1/4 Инчи Димензии : 66х17 мм / 2, 60х0, 67 инчи Тежина : Околу 11 g/Компјутер пакетот вклучува : 2 450cc ограничувачи Карактеристики : овој производ е изработен од висококвалитетен ПОМ материјал за храна, кој е здрав и безбеден за употреба, издржлив и ви обезбедува најмногу RO вода, со што се намалува производството на отпадна вода.

Други карактеристики

Material:
food grade POM
Connector ID:
6.4 mm / 1/4 inch
Dimensions:
66x17 mm / 2.60x0.67 inches
Weight:
about 11 g/pc
Package includes:
2 450CC restrictors
Features:
This product is made of high-quality food-grade POM material, which is healthy and safe to use, durable, and provides you with the most RO water, thus reducing the generation of waste water.:
1/4 OD pipe for most reverse osmosis systems.:
Connect and disconnect quickly and easily without any additional tools.:
Can be used in hot and cold water systems. Suitable for RO system beverage dispensing, refrigerator, ice maker, coffee maker, etc.:
Wastewater ratio application instructions:
The ratio of wastewater corresponds to RO membrane:
300CC:
50~75G
450CC 100~150G :

Најдобри понуди