.

.

Сименс-3ra23168xb301bb4-24v DC IEC Магнетски Контактор; Не. Од Полјаците 3, Обратно: Да, 9 Полн Товар Засилувачи-Индуктивни

Сименс-3ra23168xb301bb4-24v DC IEC Магнетски Контактор; Не. Од Полјаците 3, Обратно: Да, 9 Полн Товар Засилувачи-Индуктивни

DEN 223.84

Количина на стоки
Тековен

Иец Магнетни Контактор, Полн Товар Засилувачи-Индуктивни 9, Целосна Оптоварување Засилувачи-Отпорни 22, Број На Столбови 3, Иец Магнетни Контактор, Полн Товар Засилувачи-Индуктивни 9, Целосна Оптоварување Засилувачи-Отпорни 22, Број На Столбови 3,. Iec Магнетски Контактор, Засилувачи Со Полно Оптоварување-Индуктивни 9, Засилувачи Со Целосно Оптоварување-Отпорни 22, Број На Столбови 3, Волти На Серпентина 24 VDC, Обратно Да, HP @ 1 Фаза - 120v 1/3, HP @ 1 Фаза - 240 V 1, HP @ 3 Фаза - 208v 2, HP @ 3 Фаза - 240 V 3, HP @ 3 Фаза - 480 V 5, HP @ 3 Фаза - 575В 7-1/2, Аукс. Контакт Конфигурација 2 NC, Комплет НЕМАТА Рејтинг Без Куќиште, Висина 3.54 Во, Длабочина 2.87 Во, Вклучува Механички Блокирање, Стандарди UL, CSA, IEC, Рамка / Серија / Класа / Код S00. Оваа ставка има.

Други карактеристики

Најдобри понуди