.

.

Футанвеи Телефон Случај ЗА Ans Артија / Ans Артија Случај Со Стаклен Екран Заштитник | Премиум Флексибилни Tpu Телефон Случај | Ѕвезда Полумесечина Модел | Вграден Прсте?

Футанвеи Телефон Случај ЗА Ans Артија / Ans Артија Случај Со Стаклен Екран Заштитник | Премиум Флексибилни Tpu Телефон Случај

DEN 171.04

Количина на стоки
Тековен

Компатибилност : Компатибилен СО ANS Artia ACK2326 Паметен Телефон 6088 Инчи САМО, НЕ Е КОМПАТИБИЛЕН ЗА TCL 30 SE или други уреди. (Ве молиме Запомнете : Поради Држачот За Прстен, не може директно да поддржува безжично полнење. ЗАШТИТНИК На Екранот НА ANS Artia : Специјално дизајниран За ПАМЕТЕН Телефон ANS Artia, стаклен филм со 9 ЧАСА, изработен од висококвалитетни материјали. Олеофобна, Хидрофобна, ХД Транспарентност, Анти-Гребење и Анти-Отпечаток од Прст. Случај НА ANS Artia : Изработен од врвен флексибилен материјал TPU и со користење на најновата врвна технологија за печатење, за да се задржи живописна боја што нема да исчезне со текот на времето. Дизајнот со тенок фит ве тера лесно да се лизгате внатре и надвор од џебовите. Вграден Држач За Прстен : прилагодлив интегриран држач за ротирачки прстен од 100 и 360 степени подобро го спречува вашиот телефон од случајни капки и лизгање, а може да се користи и како држач за гледање.

Други карактеристики

Најдобри понуди