.

.

SOIMISS 6 парчиња Шарени Стил Ресни Реквизити Исклучителна За Вентилатор Декорација, Рачни Цвет Убава Ткаенина Свила Пурпурна Виткање Додатоци Жени Слика Уникатен Па?

SOIMISS 6 парчиња Шарени Стил Ресни Реквизити Исклучителна За Вентилатор Декорација, Рачни Цвет Убава Ткаенина Свила Пурпурна

DEN 221.44

Количина на стоки
Тековен

Синтетички Материјал ЈАПОНСКИ ВЕНТИЛАТОР за ПРЕКЛОПУВАЊЕ користи Дизајн На Ресни : секој вентилатор за преклопување има извонредни реси, погодни за секоја жена што сака убавина; користењето не може да ги ублажи летните горештини, но и да ве направи попривлечни за другите, оваа карактеристика е привлечна за задоволување на потребите на оние жени кои сакаат да ја покажат својата убавина. Мал и шик, извонреден и убав, со ресни, има подобар декоративен ефект. Кимоно преклопен вентилаторможе да се користи за вентилација на ветрот за да ви помогне да останете ладни во топлите денови. КИНЕСКА ХАНФУ КУЛТУРАуникатниот дизајн на Тема Во Кинески стил го прави поисклучителен и може подобро да ја освои вашата убов. КИНЕСКИ РАЧЕН ВЕНТИЛАТОР користи Фото Реквизит : вентилаторот За Преклопување е совршен реквизит за фотографирање На Кинески Ханфу, Јапонско Кимоно и ретро облека. ТКАЕНИНА ПРЕКЛОПЕН ВЕНТИЛАТОРдизајнот е исклучителен, структурата е цврста, не е лесна или деформирана и може да биде долго време. Синтетички Материјал. ЈАПОНСКИ ВЕНТИЛАТОР за ПРЕКЛОПУВАЊЕ користи Дизајн На Ресни : секој вентилатор за преклопување има извонредни реси, погодни за секоја жена што сака убавина; користењето не може да ги ублажи летните горештини, но и да ве направи попривлечни за другите, оваа карактеристика е привлечна за задоволување на потребите на оние жени кои сакаат да ја покажат својата убавина. Мал и шик, извонреден и убав, со ресни, има подобар декоративен ефект. Кимоно преклопен вентилаторможе да се користи за вентилација на ветрот за да ви помогне да останете ладни во топлите денови. КИНЕСКА ХАНФУ КУЛТУРАуникатниот дизајн на Тема Во Кинески стил го прави поисклучителен и може подобро да ја освои вашата убов. КИНЕСКИ РАЧЕН ВЕНТИЛАТОР користи Фото Реквизит : вентилаторот За Преклопување е совршен реквизит за фотографирање На Кинески Ханфу, Јапонско Кимоно и ретро облека. ТКАЕНИНА ПРЕКЛОПЕН ВЕНТИЛАТОРдизајнот е исклучителен, структурата е цврста, не е лесна или деформирана и може да биде долго време.

Други карактеристики

Најдобри понуди