.

.

[2 Пакет] Гобуки Компатибилен Со Заштитник На Објективот На Металниот Прстен Со Фиока За Инсталација X 2 Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 2023, Тенок Фит, Анти-Отсјај, HD Јасен, Лесен За Пр?

[2 Пакет] Гобуки Компатибилен Со Заштитник На Објективот На Металниот Прстен Со Фиока За Инсталација X 2 Samsung Galaxy S23

DEN 207.84

Количина на стоки
Тековен

[КОМПАТИБИЛНОСТ] Гобуки "Заштитници На Леќи За Метални Прстени" се Компатибилни Со Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G, НЕ за S23 Plus [ФУНКЦИЈА ПРОТИВ РАЗБИВАЊЕ] Анти-Разбивање значи спречување на расејување на скршеното стакло и заштита од скршени парчиња стакло. Стаклото мора да има функција против кршење за да ја минимизира опасноста. [МЕТАЛЕН ПРСТЕН ОБЈЕКТИВ] ГОБУКИ направи јасен заштитник на објективот за уредите на iphone. Тоа е надградена верзија, и тоа е компатибилен со сите други случаи. Јасен прстен обезбедува со фиока за инсталација, усогласување на фиоката со јасен прстен на вистинското место и притиснете ги да се држат. Совршено ќе се инсталира на објективот на вашиот фотоапарат. [ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА] Пакетот вклучува 2 заштитник на леќи за метални прстени со апликатор, суви марамчиња, стап за отстранување за успешна инсталација. Секој може совршено да го инсталира заштитникот на прстенот НА камерата ГОБУКИ без искуство. [ЗАШТИТА] висококвалитетното и издржливо калено стакло СО ЦВРСТИНА ОД 9 ЧАСА ќе обезбеди одлична заштита за вашиот телефон од гребнатини и падови на удар; екстремно отпорно на гребење и кршење. [КОМПАТИБИЛНОСТ] Гобуки "Заштитници На Леќи За Метални Прстени" се Компатибилни Со Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G, НЕ за S23 Plus. [ФУНКЦИЈА ПРОТИВ РАЗБИВАЊЕ] Анти-Разбивање значи спречување на расејување на скршеното стакло и заштита од скршени парчиња стакло. Стаклото мора да има функција против кршење за да ја минимизира опасноста.

Други карактеристики

Најдобри понуди