.

.

400 парчиња завои најголемиот дел 5 во боја Флексибилно лепило лепило за завои за боја на прсти завои од прсти на прсти завои Виножито Симпатични завои нега на рани м?

400 парчиња завои најголемиот дел 5 во боја Флексибилно лепило лепило за завои за боја на прсти завои од прсти на прсти завои Виножито Симпатични

DEN 0.33

Количина на стоки
Тековен

Материјал за дишење : Овие разнобојни завои се изработени од PE материјал, сигурен и дише, флексибилен и свитнат, мек и удобно, лесен за употреба и отстранување; Тие се спакувани индивидуално, погодни за да ги носите Голема количина : getе добиете 400 парчиња завои за лепила за боја во боја во 5 дизајни во боја, 80 парчиња за секој дизајн, доволни за да ја задоволите вашата дневна употреба, замена и споделување на потребите; Тие можат да обезбедат заштита за раните на вашето дете, мали исекотини, гребење и изгореници, се неопходно за неочекувани ситуации. Дизајн на шема на боја на вратоврска : Флексибилниот завој е убаво дизајниран со обрасци за бојадисување со сонувачки бои, што може да го привлече интересот на децата и може да ви даде живо и свежо чувство. Функција за самостојно лепило : Овие завои за деца се дизајнирани со влошки што не се лепило во средина, така што треба само да ја исчистите раната и да ја завиткате, лесна за употреба; Се препорачува да се менува лентата секој ден за побезбедно користејќи искуство. Broad Application : our self adhesive bandage is easy to use and replace, small and portable, preventing your wounds from dirt or dust, can be applied to different parts of the body, such as face, hand, finger, fingertip, knuckle, leg, итн., или можете да ги користите за да покриете плускавци, калус и така натаму, донесувајќи многу погодност за вас. Материјал за дишење : Овие разнобојни завои се изработени од PE материјал, сигурен и дише, флексибилен и свитнат, мек и удобно, лесен за употреба и отстранување; Тие се спакувани индивидуално, погодни за да ги носите. Голема количина : getе добиете 400 парчиња завои за лепила за боја во боја во 5 дизајни во боја, 80 парчиња за секој дизајн, доволни за да ја задоволите вашата дневна употреба, замена и споделување на потребите; Тие можат да обезбедат заштита за раните на вашето дете, мали исекотини, гребење и изгореници, се неопходно за неочекувани ситуации. Дизајн на шема на боја на вратоврска : Флексибилниот завој е убаво дизајниран со обрасци за бојадисување со сонувачки бои, што може да го привлече интересот на децата и може да ви даде живо и свежо чувство.

Други карактеристики

Најдобри понуди