.

.

ТИДИ Избор Фиока Покрива, Сина-Тешка Категорија Обврзници, 8.5 х 12.25, Одговара Sizeер Големина Б Стоматолошки Коцки-Основни Медицински Материјали И Стоматолошки Потро?

ТИДИ Избор Фиока Покрива, Сина-Тешка Категорија Обврзници, 8.5 х 12.25, Одговара Sizeер Големина Б Стоматолошки Коцки-Основни Медицински Материјали

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

ХАРТИЈА ЗА СТОМАТОЛОШКИ ПОСЛУЖАВНИК во ТЕШКА КАТЕГОРИЈА за ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА : Удобна бариера со правилна рамнотежа на силата за да се спротивстави на рипс и апсорпција за ефикасна заштита од бариери УДОБЕН и ЛЕСЕН за УПОТРЕБА : Поддржува професионалци со минимизирање на бучавата и подобрување на видливоста на алатките, брусите и датотеките што се потпираат на послужавникот, ставајќи поголем фокус на пациентот. ЕФЕКТИВНИ МЕДИЦИНСКИ И СТОМАТОЛОШКИ МАТЕРИЈАЛИ : големина право за вашиот стоматолошки послужавник, овој рефус пакет е одличен за медицински и стоматолошки установи и канцеларии. МАСОВНО СТОМАТОЛОШКИ ПОСЛУЖАВНИК ОПФАЌА : Овие 8-1/2 "х 12-1/4" тешка категорија врска, сина стоматолошка лента покрива брод во пакет од 1.000 и се вклопуваат trер б коцки. НАПРАВЕНИ ВО САД : Капаците За Послужавник За Избор НА ТИДИ се направени во САД со внимателни карактеристики за квалитетна нега на пациенти.

Други карактеристики

Најдобри понуди