.

.

Комплет Кука за капчиња, Печатење Алуминиумска Шарена Кука За Капчиња За Вез за Шиење За Плетачи

Комплет Кука за капчиња, Печатење Алуминиумска Шарена Кука За Капчиња За Вез за Шиење За Плетачи

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Ergономски : pономски обликуваниот стисок е многу удобен, лесен и пренослив, што го прави одличен подарок за семејството и пријателите Прецизно Изработена : рачката за капчиња е изработена од удобен материјал, добро изработена и цврста, избегнувајќи ја дланката да дојде во контакт со иглата за капчиња за време на процесот на плетење, додека ви дава добар стисок. Различни Големини : Повеќебојни куки за капчиња, различни бои одат со различни големини на игли. Секоја кука е нумерирана за никогаш да не се збуните. Опсег на Примена : Капчиња е лесен за употреба и погоден за шиење, везење, монистра или ракотворби. Одличен помошник за домашно плетење, погоден за повеќето работни места со капчиња и везови. Применливи Луѓе : посебниот облик на оваа кука за капчиња е совршен и за љубителите на капчиња, плетачи, капчиња и други колекционерски предмети. Прецизно Изработена : рачката за капчиња е изработена од удобен материјал, добро изработена и цврста, избегнувајќи ја дланката да дојде во контакт со иглата за капчиња за време на процесот на плетење, додека ви дава добар стисок. Ergономски : pономски обликуваниот стисок е многу удобен, лесен и пренослив, што го прави одличен подарок за семејството и пријателите. Различни Големини : Повеќебојни куки за капчиња, различни бои одат со различни големини на игли. Секоја кука е нумерирана за никогаш да не се збуните. Опсег на Примена : Капчиња е лесен за употреба и погоден за шиење, везење, монистра или ракотворби.

Други карактеристики

Item Type:
Crochet Hook Set
Material:
Aluminum
Specifications:
8PCS
Model:
Approx. 2.5mm / 0.10in, Approx. 3.0mm / 0.12in, Approx. 3.5mm / 0.14in, Approx. 4.0mm / 0.16in, Approx. 4.5mm / 0.18in , Approx. 5.0mm / 0.20in, Approx. 5.5mm / 0.22in, Approx. 6.0mm / 0.24in
Product Use:
Suitable for Weaving Anywhere
Package List:
8 xCrochet Hook Set:
Note:
1. Due to different monitors and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color shown on the picture. Thank you!:
2. Due to manual measurement, please allow 1 to 3cm of measurement deviation.:

Најдобри понуди