.

.

10 парчиња Мини Пренослив Жичен Стриптизер, Професионален Мини Жичен Стриптизер, Клешти За Стегање, Повеќенаменски Мини Клешти За Стегање Кабли, Алатка За Соголува?

10 парчиња Мини Пренослив Жичен Стриптизер, Професионален Мини Жичен Стриптизер, Клешти За Стегање, Повеќенаменски Мини Клешти За Стегање

DEN 161.44

Количина на стоки
Тековен

Што ЌЕ ДОБИЕТЕ : има 10 парчиња мини пренослив жичен стриптизер Оваа алатка за машина за сечење жици има вилици за автоматско прилагодување со функција за сечење за сечење алуминиумски или бакарни жици, удобни и издржливи. €®ИЗДРЖЛИВ МАТЕРИЈАЛ q : мини жичаната стриптизета е изработена од висококвалитетни СТОМАЧНИ+материјал од нерѓосувачки челик, издржлив и долготраен, кој е лесен и има добра цврстина, отпорен на абење и стареење, со долг работен век. €és ЛЕСНО РАКУВАЊЕ q : Карактеристики проширен дизајн на рачката за да се зголеми удобноста и да се намали заморот на рацете, што е погодно за долги операции на соголување и сечење. €●ЛЕСЕН за УПОТРЕБА q : лесен е за употреба и безбеден и може да пробие дупки на жиците на модуларниот конектор. Соголете го извртениот ВРВ НА парот/СТП кабелот за податоци и жиците и завршете ги жиците во 110 блокови. €éplicable range q : оваа жичана стриптизета е алатка за соголување кабел, која е многу погодна ЗА мачка‑5, ЗА МАЧКА‑5е и за мачка‑6 линии на податоци. Широко се користи за кабли со дијаметар од 5-6, 2 мм, погодни за професионални електричари. Мини жица стриптизета е изработена од висококвалитетен АБС+материјал од нерѓосувачки челик, издржлив и долготраен. Широко се користи за кабли со дијаметар од 5-6, 2 мм, погодни за професионални електричари.

Други карактеристики

Item Type:
Wire Stripper
Material:
ABS+Stainless Steel
Weight:
Approx. 83g / 2.9oz
Color:
Yellow
Length:
Approx. 9cm / 3.53in
Suitable:
Cable diameter 5-6.2mm/0.2-0.24in
Package List:
10 x Wire Stripper
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Најдобри понуди