.

.

Valiclud 5 поставува алатка за напојување кука кука кука за клучеви за клучеви за клучеви за клучеви за замена на копчето за клучеви за мерка на лента за ременот мерка н?

Valiclud 5 поставува алатка за напојување кука кука кука за клучеви за клучеви за клучеви за клучеви за замена на копчето за клучеви

DEN 141.28

Количина на стоки
Тековен

Челик Делови за вежбање на чекан : Со силна стабилност и издржливост, куките за клип можат да бидат директно за да ги заменат старите или оштетените. Фудбал за вежба : Со силна стабилност и издржливост, куките за клип можат да бидат директно за да ги заменат старите или оштетените. Кука за појас за возач на вежба : Дизајнот е научен, удобен и практичен, точно погоден за вежба за повеќето влијанија. Држач за вежбање за појас на алатки : Куките за клип на челични ремени се едноставни во структура, лесен за употреба, не е лесен за деформирање, можете да ги користите со доверба. Кука за клип : Оваа кука за држач на алатка е изработена од челик, што е здрав и тежок, не е лесен за кршење или деформирање. Делови за вежбање на чекан : Со силна стабилност и издржливост, куките за клип можат да бидат директно за да ги заменат старите или оштетените. Фудбал за вежба : Со силна стабилност и издржливост, куките за клип можат да бидат директно за да ги заменат старите или оштетените. Кука за појас за возач на вежба : Дизајнот е научен, удобен и практичен, точно погоден за вежба за повеќето влијанија. Држач за вежбање за појас на алатки : Куките за клип на челични ремени се едноставни во структура, лесен за употреба, не е лесен за деформирање, можете да ги користите со доверба. Кука за клип : Оваа кука за држач на алатка е изработена од челик, што е здрав и тежок, не е лесен за кршење или деформирање. Пакетот вклучува 5 x куки за клип на ременот 5 x завртки Карактеристики -Големина : 4,50x3.30x0 кука за клип за алатки за напојување.

Други карактеристики

Најдобри понуди