.

.

Ноктите Вежба Битови, Волфрам Челик Ноктите Вежба Маникир Педикир Алатки Кутикула Полирање Ноктите Мелење Главата Карбид Вежба Отстранување Алатки Отстрани Акри?

Ноктите Вежба Битови, Волфрам Челик Ноктите Вежба Маникир Педикир Алатки Кутикула Полирање Ноктите Мелење Главата Карбид Вежба Отстранување

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

КАРБИД ЕЛЕКТРИЧНА ВЕЖБА ЗА НОКТИ : Ги задоволува потребите на различната уметност на ноктите и може да се користи за многу намени како што се маникир, отстранување на лак, лак и лупење Комплетни функции, може да се користат наизменично и може да се ротираат напред и назад. Тоа може да се замени, има функции на обликување. ПРОФЕСИОНАЛНИ АЛАТКИ ЗА УМЕТНИЧКИ САЛОНИ ЗА НОКТИ СО АКРИЛЕН ГЕЛ : Оваа Вежба За Нокти Од Волфрам Карбид може да задоволи различни потреби за маникир. Погоден за употреба во различни ситуации, КАКО ШТО Е САМ дома, во професионални салони за нокти и е многу практичен. ВЕЖБА ЗА НОКТИ ЗА АКРИЛНИ ГЕЛ НОКТИ НОКТИ МАНИКИР ЗА КУТИКУЛИ педикир : Целосни функции, Може да се користат наизменично и ротирани напред и назад. Лесен и пренослив, лесно можете да го ставите во вашиот џеб или џеб. Универзалниот дијаметар на рачката од 2,35 мм е погоден за повеќето брусилки на пазарот. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА : комплетот за дупчалки за Нокти може лесно и брзо да се користи за преобликување, скратување, полирање на природни нокти или акрилни нокти, за отстранување на кутикулите, акрилни нокти, лак за нокти, украси за нокти и за чистење под ноктите итн. ВЕЖБА ЗА НОКТИ ОД ВОЛФРАМ КАРБИД : Оваа Дупчалка за Нокти е изработена од висококвалитетен материјал од волфрам челик, многу цврст и издржлив и може да се користи долго време. Отпорен на абење, лесен за чистење, отпорност на висока температура, отпорност на корозија, силна цврстина. Целосни функции, може да се користат наизменично и ротирани напред и назад.

Други карактеристики

Item Type:
Nail Drill
Material:
tungsten steel
Handle diameter:
approx 2.35mm / 0.1 inch
Characteristics:
To use for manicure, nail polish removal with nail polish
Suitable:
for household, nail salon, etc.
Package list:
1 x nail drill :
1 x storage box :

Најдобри понуди