.

.

Организатор на држачи за висини на датотеки, папка со датотеки од 20+6, монтирани од wallидови, тешки 4 куки, пошта за складирање, буква, држач за клучеви, документ, попол?

Организатор на држачи за висини на датотеки, папка со датотеки од 20+6, монтирани од wallидови, тешки 4 куки, пошта за складирање,

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Организатор на папката за висини на датотеки за висина, решетката од 20 нивоа, ја исполнува вашата потреба од датотеки со организација и сортирање, 6 мали џебови можат да организираат држач за клучеви, клип итн, Џебот имаат прозорци со јазичиња, 4 бесплатни преку закачалката за врата и wallид, секој џеб држи до догоре 500 листови со хартија А4. Тешка должност (не содржи обоени папки и етикети). Надградба на производот - Производот додаде кука за да го закачите wallидот, можете да изберете да го обесувате на wallидот или на вратата. Организаторот на држачот на датотеки ве прави полесно да работите, да студирате и да го учите и животот. 100% гаранција за враќање на парите : Ние нудиме бесплатна размена или поврат бесплатно ако не сте задоволни со нашиот организатор на држачи за висини. Вратата е задебелена за да издржи поголема тежина, заоблените агли на куката на вратата не ја оштетуваат вратата.

Други карактеристики

Најдобри понуди