.

.

Tofficu 90 компјутери за фиксирање крем за патеки за заменливи wallидни календари, палецот игла, плута документи, Pushpins Ice Прекрасна материјали од табла за канцелариски см?

Tofficu 90 компјутери за фиксирање крем за патеки за заменливи wallидни календари, палецот игла, плута документи, Pushpins Ice Прекрасна

DEN 386.72

Количина на стоки
Тековен

Pushpins во облик на сладолед : Трајни и цврсти притисоци можат цврсто да обележат предмети и да обезбедат зафат за вашите важни документи Додатоци за мапи : Ви овозможуваат лесно да ги искачите материјалите со мазниот врв на металниот игла и без кршење и без да ги повредите рацете. Слабки за сладолед : Овие едноставни влезови се за дневна употреба, употреба во канцеларија, сликање, со лесна и компактен големина, тие можат да бидат лесни за чување и носење. Поддршка за табли за табли : Тие можат да бидат за најави и маркери за мапи, фиксирање на хартија за цртање, декорација на photoидови на фотографии ,. Мултифункционално притискање игла : Вивовна боја и доволно количини го прават попривлечен и доволно количини можат да ги задоволат вашите потреби. Pushpins во облик на сладолед : Трајни и цврсти притисоци можат цврсто да обележат предмети и да обезбедат зафат за вашите важни документи. Додатоци за мапи : Ви овозможуваат лесно да ги искачите материјалите со мазниот врв на металниот игла и без кршење и без да ги повредите рацете. Слабки за сладолед : Овие едноставни влезови се за дневна употреба, употреба во канцеларија, сликање, со лесна и компактен големина, тие можат да бидат лесни за чување и носење. Поддршка за табли за табли : Тие можат да бидат за најави и маркери за мапи, фиксирање на хартија за цртање, декорација на photoидови на фотографии ,. Мултифункционално притискање игла : Вивовна боја и доволно количини го прават попривлечен и доволно количини можат да ги задоволат вашите потреби. Пакетот вклучува карактеристики на 90 x Pushpins - Материјал : смола и пластични мали патеки - Големина : околу 2,80x1.

Други карактеристики

Најдобри понуди