.

.

оаутосји 2 парчиња Држач За брич за Туш Водоотпорен Самолеплив Држач За Бричење Прилагодлив Без Удирање Закачалка За Брич Закачалка За Ѕид Кука За Складирање Бања ?

оаутосји 2 парчиња Држач За брич за Туш Водоотпорен Самолеплив Држач За Бричење Прилагодлив Без Удирање Закачалка За Брич Закачалка

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

1 Материјал : решетката за складирање на бричење е изработена од абс материјал, кој е издржлив, водоотпорен, отпорен на ' рѓа и може да се користи долго време. Лесен за инсталирање : решетката за складирање на бричење е фиксирана на ѕидот со силни самолепливи налепници, не е потребно дупчење, тоа нема да го оштети ѕидот, и тоа е цврсто вметнато и не е лесно да падне. Погоден за мазни површини како плочка, стакло или мермер. Прилагодлива ширина : растојанието помеѓу двата клипови може да се прилагоди според големината на рачката за бричење, погодна за рачни машини за бричење со дијаметар на рачката од 9мм до 18мм. Држач За Одвод На Бричење : држачот за бричење го држи бричот подалеку од влага, избегнува оштетување и заштедува простор за складирање на работната површина. Карактеристики уникатни гребени за да се осигура дека бричот не се лизга. Компатибилен со повеќето рачни машини за бричење. Повеќенаменска Решетка За Складирање : овој држач за бричење може да складира И УСБ-кабли, бањарки, крпи, капачиња за туширање, капачиња, топчиња за капење, облека, палта, клучеви и други предмети, широко користени во бања, кујна, Спална Соба, дневна соба или други прилики, одржувајте ја вашата маса организирана.

Други карактеристики

Најдобри понуди