.

.

КАСАНГЕЛ КАРЦИЈА ЗАПОМЕНА ЗАВРШЕН ВАРИОТИВИ ВАРИОТИ ОДГОВОРНИ СТАНИЦИ ПОДАТОЦИ ПОДАТОЦИ ПОДНЕСУВАЕ НА ПАТИЧНИЦИ ДЕЦА ПОДНЕСУВА PRЕ ПРАКТИЧКИ СТЕР СТЕР БЕБЕ БАБЕ ?

КАСАНГЕЛ КАРЦИЈА ЗАПОМЕНА ЗАВРШЕН ВАРИОТИВИ ВАРИОТИ ОДГОВОРНИ СТАНИЦИ ПОДАТОЦИ ПОДАТОЦИ ПОДНЕСУВАЕ НА ПАТИЧНИЦИ ДЕЦА ПОДНЕСУВА PRЕ ПРАКТИЧКИ

DEN 929.60

Количина на стоки
Тековен

Одморот на ногата на пластични шетачи : Растојанието и аголот помеѓу педалот за стапало и шетачот може да се прилагодат слободно Одморот на нозете на шетачот : Одборот за одмор на нозете е специјално дизајнирана за поддршка и опуштете се на вашето бебе до нозе за време на одење. Бебешки нозе : Класично совпаѓање на црна боја, висок степен на совпаѓање, прилагодлива ширина кај Чак, погодна за различна цевка за корпа. Поддршка за пластична стапало за шетач : Погоден е за различни возрасти на шетач за бебиња. Лесно за инсталирање и отстранување, погодно за употреба. Додатоци за шетачи за бебиња : Може ефикасно да го реши проблемот со големо растојание помеѓу шетачот и предниот педал. Список на пакети 1 x Карактеристики на подножјето на шетачот - Материјал : Пластика, железо пластична шетач за нозе. -Прилагодлива должина : 35-43см/ 13.93 Инч на продолжување на ногата на нозете на нозете. - Одборот за проширување на нозете е специјално дизајнирана за вашето бебе до нозе поддршка и опуштете се за време на одмор на нозе за шетање за шетање. - Изработено од пластична густа цевка, без мирис и прицврстување на шетач на деца со отпорност на абење. - Боја : Адаптер за педали за шетачи на црно бебе.

Други карактеристики

Најдобри понуди