.

.

Phomemo M02S 304DPI Prinket Printer- Bluetooth Термички печатач за фотографии, црно-бел печатач за печатење со фотографии, списание за планови, организација, DarkGreen

Phomemo M02S 304DPI Prinket Printer- Bluetooth Термички печатач за фотографии, црно-бел печатач за печатење со фотографии, списание

DEN 553.60

Количина на стоки
Тековен

Man Можете да добиете- 1 Phomemo Darkgreen M02 S мини џеб печатач, 1 парчиња 53мм бела налепница, хартија од 1 парчиња 25мм транспарентна и полу-транспарентна хартија, 1 парчиња од 15мм виолетова/портокалова/роза хартија 1 бела/чиста/полутранспарентна/златна гејлтер/сребрена/сребрена хартија од Гилтер. Totall 6 Rolls налепница хартија, црно-бело отпечаток. √ 304dpi HD Printing- M02 S Телефонскиот печатач е надграден HD печатач. Добро е за белешки за студии, печатење фотографии, списание за планови, домашна организација, уметност создавање, исто така прекрасен подарок. Дајте ви подобра слика за преобразување. √ Три големини на печатење- Phomemo M02 S џебен печатач компатибилен со хартија со три димензии (53мм, 25мм, 15мм). Користете „Работилница за етикета“ за да печатите етикети од 15/25мм. Не само печатач за фотографии/белешки, исто така и производител на етикети за дома. √ Мултифункционален мини печатач- Апликација за печатач M02 S- „Фомемо“ со многу роднини на шаблони за да ви помогне да направите список, микро-канцелариски печатење на документи за да дозволите вашата работа и да студирате поефикасно, да ажурирате нови графики на секои 2 недели. Печатете го она што го сакате!. √ Блутаут термички печатач- печатач без мастило компатибилен со i OS & Android преку Bluetooth врска. Нема потреба мастило, компатибилно со 40 видови хартија. Како што се : чиста, транспарентна, хартија за налепница Gillter, итн. √ Можете да добиете- 1 Phomemo Darkgreen M02 S мини џеб печатач, 1 PCS 53mm бела налепница, хартија за налепница од 1 парчиња 25мм, транспарентна и полутранспарентна хартија, 1 PCS 15 mm виолетова/портокалова хартија. 1 бела/чиста/полутранспарентна/златна гејлтер/сребрена/сребрена хартија од Гилтер. Totall 6 Rolls налепница хартија, црно-бело отпечаток. √ 304dpi HD Printing- M02 S Телефонскиот печатач е надграден HD печатач.

Други карактеристики

Најдобри понуди